Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori az, hogy van egy lány, aki voltaképp "végigmegy" egy srác barátjain?
Szóval tudok egy lányról. Ennek a lánynak lesz egy barátja. Aztán szakít vele, és utána ráveti magát egyik haverjára, aztán másik haverjára, aztán másikra, és így, szépen, sorban végigmegy egy pár srácon.
Ez gyakori?
Igen, ez a gyakori, de benne ott látszik felül: gyakorikérdések.hu
Viccet félretéve, szerintem nem. Én kevés olyan lánnyal találkoztam eddig életemben, aki csak az élvezet miatt feküdt le több pasival egymás után, ahhoz meg szerintem kifejezetten erős gyomor kell, hogy egy srácnak a haverjain menjen végig.
Ugyanakkor a srác haverjaival is lehet valami gubanc, mert szerintem elég érdekes, hogy egyikük sem utasította vissza, nem szólt egy szót sem, hogy már 3 haverommal lefeküdtél, engem hagyj ki a sorból.
Igen , gyakori , nekem is vannak lány ismerőseim , akik “bosszúból” a szakítás után a fiú barátjaira mennek rá , és nem is sejtik hogy ezzel csak magukat alázzák meg , a fiú társaság pedig kiröhögi őt , és kihasználják a helyzetet.
Tiktokon is láthatsz olyan videókat lányoktól hogy “ ha nem te , akkor majd a legjobb haverod “ . :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!