Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudtam róla de a barátom mondta hogy alvajárok és álmodban beszélek. Ez nagyon gáz?
Elöször aludtunk együtt tegnap és mondta hogy sétáltam és mikor vissza akart kísérni az ágyba átkaroltam és megcsokóltam aztán aztán az ölébe vissza hozott az ágyba és beszéltem valamit aztán tovább aludtam.
Nekem annyira kellemetlen amikor kisebb voltam csináltam ilyet, de már nagyon régóta nem volt ö azt mondja hogy aranyos voltam ,de nekem ez akkor is kellemetlen nem merek ma elaludni nehogy megint elö forduljon.
Lehet túlstresszeltwd magad az együttalvás miatt és ezért jött elő.
De mindenesetre ez tényleg cuki, ettől csak jobban szeret a srác nem kell szégyenkezned miatta.
30 fölötti vagyok, sajnos pár év szünet után visszatért az, hogy beszélek álmomban, sokszor felkeltem a páromat is, de én nem emlékszem rá utána.
Ő nem szokott haragudni, sokszor csak mosolyog rajtam.
Alvajárás is megesik.
Az első pár alkalommal nagyon megijedt, nem tudta, mi van velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!