Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 🆘SOS! Alvajáró lehetek?

🆘SOS! Alvajáró lehetek?

Figyelt kérdés

2x előfordult velem, hogy 1x nem tudtam hogy hol vagyok, és ki akartam nyitni az ajtót de a másik felét nyitni akartam és aztán felébredtem hogy hol vagyok, és kiabáltam. Nem tudtam hogy hol vagyok.

2x leesett a tv mert nem tudtam hogy hol vagyok és arra emlékszem, kiabáltam.

Tegnapelőtt éjjel ki akartam menni az ajtón minden áron a barátnőm mondta és nagyon kiabáltam.

Szerencsére nem gyakran fordulnak elő velem ilyen dolgok, de vajon mitől lehet ez? Hogyan lehet ezt kezelni? Kérlek segítsetek!

Ugye semmi komoly? Tisztára kivagyok ettől idegileg mert nagyon félek hogy mitől lehet ez

2023. dec. 16. 20:43
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
hogymi?
2023. dec. 16. 20:51
 2/8 A kérdező kommentje:
Mit nem értesz?
2023. dec. 16. 20:53
 3/8 anonim ***** válasza:
7%
Szíjakkal kötözd az ágyhoz magad
2023. dec. 16. 20:55
 4/8 Koplárovics Béci ***** válasza:
0%
Kozsó! Te vagy az?
2023. dec. 16. 21:06
 5/8 anonim ***** válasza:
18%
olvasd már el mit írtál, össze-vissza beszélsz!
2023. dec. 16. 21:08
 6/8 A kérdező kommentje:
Mit beszélek össze vissza?
2023. dec. 16. 21:10
 7/8 A kérdező kommentje:

Először mikor nem tudtam hogy hol vagyok ki akartam nyitni az ajtót és kiabáltam de az ajtónak a másik felét nyitottam ki azt a felét amerre nyitódik. Arra felkeltem hogy hol vagyok.

Másodszor is kiabáltam, és ledontottem a tvt és arra emlékszem. Mert akkor sem tudtam hogy hol vagyok.

Értitek?

2023. dec. 16. 21:19
 8/8 anonim ***** válasza:
65%

összevissza

[link]

2023. dec. 17. 02:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!