Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom folyton intim...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom folyton intim dolgokról kérdezget. Miért?

Figyelt kérdés

Nagyon aranyos és tényleg szeretem meg jól érzem magam mellette, és ö is kimutatja az érzéseit ö az elsö barátom .

És néha ugy érzem hogy próbál direkt rovatba hozni pl vannak témák amikről nem szeretek beszélni pl a menstruációról vagy a szexről (tudom ezek természetes dolgok lányokkal megtudom beszélni de fiúkkal nem)

És ezekről a témákról próbál kérdezgetni megbeszélni és sokszor annyira zavarban vágyik hogy dadogni kezdek .

És egyébként aranyos csak ilyen intim témákról próbál beszélni de ilyen vicçeskedve.

Ezt miért csinálja?

2023. dec. 26. 23:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű szeretné már a kezedbe adni a farkát, mivel szeretné hogy elsüsd. Ezzel hogy állsz? Mennyire idegen tőled?
2023. dec. 27. 15:56
 12/19 A kérdező kommentje:
11es annyira nem cagyunk ettől messze lehet ez van a háttérben
2023. dec. 27. 16:28
 13/19 anonim válasza:
89%
Szerintem mondd meg neki kis kedvesen,hogy ez neked kínos,és nem szívesen beszélsz ilyenekrol inkább magadba tartod,de valószínű csak kíváncsi,pl a menzesszel kapcs.hogy hogy van stb,de előbb utóbb beszélned kell majd erről vele, úgyhogy hajrá! És ez természetes,semmi para☺️
2023. dec. 27. 20:05
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Van barátom, mundkettőnknek ez az első kapcsolata.

Már eléggé a kapcsolatunk elején kérdezgetett a menstruációnról, de számomra is nehezebb ilyen témákról beszélni, szerintem a második-harmadik hónapban mondtam el neki először magamtól, hogy negjött. De ekkor még nagyon mélyen nem beszéltünk a dologról, szex meg még bőven nem volt napirenden.

Aztán, valahogy egyre természetesebbé vált a dolog, csomó mindent elnondtam neki, most már szerintem tökre képben van a női test működésével, sokszor azt is tudja, hogy kb mikor esedékes nekem. Furcsa volt, hogy annyi mindent tudni akart, meglepően alap dolgokat is, de ezek fiúként nem természetesek.

A szexnél is valami hasonló lehet a háttérben. A barátod szeretné tudni, hogy neked milyen érzéseid vannak ezzel kapcsolatban, mennyire érzed magad késznek erre (nyugodtan mondd bármeddig, hogy nem, inkább várjatok tovább kicsit, mint hogy ne legyen kényelmes számodra a szituáció), mennyirevágysz már ilyesmire. Utána meg az fogja érdekelni, hogy neked milyen volt, nem fájt-e, hogyan lehetne jobb, ilyesmik.

Hidd el, ha először nehéz is beszélni ilyesmikről, megéri. Fontos, hogy tudjon arról, hogy mi zajlik benned. Ha élőben nem megy, megpróbálhatjátok azt is, hogy először chaten, és ha már ott kényelmes, áttértek élőszóra.

18/L

2023. dec. 27. 22:35
 15/19 A kérdező kommentje:
Köszi 18 most rájöttem mi miért van
2023. dec. 27. 22:43
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Mióta vagytok együtt? Valószinüleg ő úgy érzi hogy előrébb vagytok a kapcsolatban ,mint te ahogy érzed.A másik kérdés az az hogy miket kérdez. Ha ártalmatlan kérdéseket tesz fel és nem túl agresszív akkor rendben van. A kapcsolatnak egy bizonyos szakaszán természetes lesz hogy közlöd vele hogy mikor van meg vagy mikor hogy állsz a dologgal. Csak még nem vagy elég nyitott felé. Szépen leírod neki hogy mit érzel , ha empatikus a fiú meg fogja érteni és tenni fog azért hogy közelebb kerüljön hozzád hogy nyitottan tudjatok beszélni ezekről.
2023. dec. 28. 09:24
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Ő az akivel elsőként ilyenről beszélhetsz
jan. 1. 19:35
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Azért kérdezget mert a barátod.
jan. 1. 19:37
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Valljuk be, vannak akik nincsenek annyira tisztaban az ilyen dolgokkal es erdeklodnek a csajok irant
jan. 1. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!