Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom folyton intim dolgokról kérdezget. Miért?
Nagyon aranyos és tényleg szeretem meg jól érzem magam mellette, és ö is kimutatja az érzéseit ö az elsö barátom .
És néha ugy érzem hogy próbál direkt rovatba hozni pl vannak témák amikről nem szeretek beszélni pl a menstruációról vagy a szexről (tudom ezek természetes dolgok lányokkal megtudom beszélni de fiúkkal nem)
És ezekről a témákról próbál kérdezgetni megbeszélni és sokszor annyira zavarban vágyik hogy dadogni kezdek .
És egyébként aranyos csak ilyen intim témákról próbál beszélni de ilyen vicçeskedve.
Ezt miért csinálja?
Van barátom, mundkettőnknek ez az első kapcsolata.
Már eléggé a kapcsolatunk elején kérdezgetett a menstruációnról, de számomra is nehezebb ilyen témákról beszélni, szerintem a második-harmadik hónapban mondtam el neki először magamtól, hogy negjött. De ekkor még nagyon mélyen nem beszéltünk a dologról, szex meg még bőven nem volt napirenden.
Aztán, valahogy egyre természetesebbé vált a dolog, csomó mindent elnondtam neki, most már szerintem tökre képben van a női test működésével, sokszor azt is tudja, hogy kb mikor esedékes nekem. Furcsa volt, hogy annyi mindent tudni akart, meglepően alap dolgokat is, de ezek fiúként nem természetesek.
A szexnél is valami hasonló lehet a háttérben. A barátod szeretné tudni, hogy neked milyen érzéseid vannak ezzel kapcsolatban, mennyire érzed magad késznek erre (nyugodtan mondd bármeddig, hogy nem, inkább várjatok tovább kicsit, mint hogy ne legyen kényelmes számodra a szituáció), mennyirevágysz már ilyesmire. Utána meg az fogja érdekelni, hogy neked milyen volt, nem fájt-e, hogyan lehetne jobb, ilyesmik.
Hidd el, ha először nehéz is beszélni ilyesmikről, megéri. Fontos, hogy tudjon arról, hogy mi zajlik benned. Ha élőben nem megy, megpróbálhatjátok azt is, hogy először chaten, és ha már ott kényelmes, áttértek élőszóra.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!