Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám elkerülni hogy mikor beszélgetek egy fiúval nem testi dolgokról legyen szó? Mert általában ezt nyomatják?
Példának okán kedves kérdező, lehet más "fiúkkal" kellene ismerkedni.
Azt nem tudo elkerülni, hogy valak ilyen...max elodázni.
Én is szeretek arról beszélgetni, érdekes téma.
De ha egy lány nem nyitott rá akkor semmi perverzség. Bár 99%-ban egy lánnyal is úgy beszélgetek a témáról, mint egy sráccal. Számomra az ugyan úgy csak egy téma, mint a kisállatok 😅
Nem olyan fiukkal kellene ismerkedni…
O nem szerelmes bele, csak szexualisan vonzodik hozzad
Rossz helyen ismerkedsz pasikkal. Én sosem szoktam a partnereimmel a kapcsolat legelején a szexről beszélni. Barátokkal is kb. több évnyi barátság után, amikor már oldott a hangulat, akkor szoktunk viccelődni, de párkapcsolatban csak komolyan beszélünk a szexről, miután már megtörtént. A komoly alatt azt értem, hogy megbeszéljük, hogy neki és nekem mi esik jól stb.
Érdemes lenne máshol keresned pasikat, pl. értelmiségi közösségekben. Egyetemen már más lesz. Azért találkozol ennyi ilyen sráccal, mert a középsuli még nagyon vegyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!