Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnám elkerülni hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Summer2 kérdése:

Hogy tudnám elkerülni hogy mikor beszélgetek egy fiúval nem testi dolgokról legyen szó? Mert általában ezt nyomatják?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 26. 20:56
1 2
 1/11 anonim válasza:
85%

Példának okán kedves kérdező, lehet más "fiúkkal" kellene ismerkedni.

Azt nem tudo elkerülni, hogy valak ilyen...max elodázni.

2022. ápr. 26. 21:05
 2/11 anonim válasza:
11%
Biztos "szerelemre születtél".
2022. ápr. 26. 21:08
 3/11 anonim ***** válasza:
82%
Rossz fiúkkal ismerkedsz.
2022. ápr. 26. 21:21
 4/11 anonim ***** válasza:
21%

Én is szeretek arról beszélgetni, érdekes téma.

De ha egy lány nem nyitott rá akkor semmi perverzség. Bár 99%-ban egy lánnyal is úgy beszélgetek a témáról, mint egy sráccal. Számomra az ugyan úgy csak egy téma, mint a kisállatok 😅

2022. ápr. 26. 21:36
 5/11 anonim ***** válasza:
82%

Nem olyan fiukkal kellene ismerkedni…

O nem szerelmes bele, csak szexualisan vonzodik hozzad

2022. ápr. 26. 21:45
 6/11 anonim ***** válasza:
79%

Rossz helyen ismerkedsz pasikkal. Én sosem szoktam a partnereimmel a kapcsolat legelején a szexről beszélni. Barátokkal is kb. több évnyi barátság után, amikor már oldott a hangulat, akkor szoktunk viccelődni, de párkapcsolatban csak komolyan beszélünk a szexről, miután már megtörtént. A komoly alatt azt értem, hogy megbeszéljük, hogy neki és nekem mi esik jól stb.

Érdemes lenne máshol keresned pasikat, pl. értelmiségi közösségekben. Egyetemen már más lesz. Azért találkozol ennyi ilyen sráccal, mert a középsuli még nagyon vegyes.

2022. ápr. 26. 22:15
 7/11 anonim ***** válasza:
85%
Említsd meg nekik, hogy nálad 20 cm a minimum. Kussolni fognak, de ha valamelyiknek mégis akkora, azt meg kár lenne kihagynod!
2022. ápr. 26. 22:38
 8/11 anonim ***** válasza:
77%
Mondd meg nekik világosan, hogy nem élvezed ezt a témát és váltsatok.
2022. ápr. 26. 22:41
 9/11 anonim ***** válasza:
27%
8# nincs ertelme, ugyis faxra fogja huzni
2022. ápr. 26. 22:43
 10/11 dregor ***** válasza:
60%
Én kíváncsi vagyok, hogy egyébként miről szeretnél beszélgetni? Van esetleg bármi olyan téma, ami mind a kettőtöket érdekel?
2022. ápr. 27. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!