Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagynak számít a barátnőm melle?
Figyelt kérdés
Kérlek vegyétek komolyan a kérdést! Idiótáknak nincs kedvem válaszolni. Köszi!
Az egyik legjobb barátnőm folyamatosan panaszkodik mostanában a teste miatt, azon belül leginkább a mellei zavarják mert elmondása szerint kicsik. 17 éves, 167 cm és 75B melltartót hord, nem csontkollekció de szép vékony. Szerintetek van gond a mellével?
2023. dec. 19. 21:01
1/15 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy nem jó kategória viszont itt válaszoltok leghamarabb.
2023. dec. 19. 21:01
2/15 anonim válasza:
Ez teljesen átlagos méret a magasságához képest. Talán egy kicsit kisebb is az átlagnál. Nagynak semmiképpen nem mondható.
3/15 anonim válasza:
75B nem túl nagy mell. A teljesen átlagos méret a 85B, ezt fehérneműbolti eladó mondta nekem arra a kérdésre, hogy miért nem kapható a méretemben melltartó :)))
4/15 anonim válasza:
Nem a mellméretével, hanem a felfogásával van gond.
5/15 anonim válasza:
Átlagos teljesen, nekem 70B ugyanehhez a magassághoz, igaz én már 24 vagyok. De sosem volt rá panasz, ettől hülyeség tartani.
6/15 anonim válasza:
Nekem még ennél is kisebb.75/A,de sosem volt rá panasz.Felesleges a barátnődnek ezen paráznia.
7/15 anonim válasza:
Nincs vele baj😀 mondjad neki hogy ne panaszkodjon szeretni fogjak a fiuk meg ugyse a mell meret szamit Szoval ne stresszeljen😀
8/15 anonim válasza:
Nyugtasd meg, hogy senkit nem fog érdekelni a melle. Ez olyan mint a fiúknál a farokméregetés.
Aki meg csak a mell miatt jön össze valakivel, az nem is szereti őszintén.
Egyébként ez egy teljesen átlagos és jó méret. Ehhez a magassághoz, és főleg még vékony is. Vékony lánynak nem lehetnek halatalmas tőgyei, a nagy amúgyis inkább hátrány mint előny.
(Tipp, egy rusnyább nőnek is rengeteg férfi jelentkezője lenne)
9/15 anonim válasza:
(azt kihagytam, hogy nem átlag alatti a mellmérete)
10/15 anonim válasza:
Vagy hordjon push up melltartót, ez sok lánynak önbizalomat ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!