Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők! Mi számít (tényleg) jó ismerkedési, amolyan bacsajozási szövegnek?
Mondjuk ha nem az iskolában ismerkedünk, hanem az utcán, vagy a villamoson jön velünk szembe, életünk (tán igazi!) szerelme?!
Olyan 20-30 éves kor környékén?!
Ha tényleg komoly kapcsolatot akarunk kezdeni egymásnak, mik a jó nyitószövegek, beszélgetési, megszólalási témák?
Ha a fiú kezdeményez, akkor milyen szöveggel kezdeményezzen?
(Ha tényleg tetszik a lány a fiúnak, nagyon jó okkal, hasonlóságokkal, stílussal, stb...)
Teljesen mindegy, ha bejössz neki (akár a külső akár a kirakat lóvé miatt) akkor szóba áll, ha nem, akkor csak fintorog.
A nőknél a szavak nem számítanak, se az elején, se később.
Ha komoly kapcsolatot szeretnél, szerintem ne nyiss csajozós szöveggel. Ebben a videóban van egy jó példa a nyitásra:
"Csajozhatós csaj vagy?"🙂😀😆😅🤣🤣 Neem...🙂😉
1# Ez jogos, és hihető, de szerencsére még nem volt (nálam) rá példa..😅😘
3# Ez remélem tényleg így van! 🙂❤
Örülnék neki, mikor találkozok az igazival, majd ugyan úgy, jófejként válaszolmajd, és meglesz a szinkron egymásközt, és tudja majd, hogy NEM ok nélkül szólítottam meg...🙂🤗
Amúgy tényleg! Ha nem lenne saját lakásom, még 1 lánnyal sem jöttem volna össze kb (csók, stb..😊)
De így sikerült 14-el is!😀😍
Köszönet mindenért!
Ooops! Ez izgi! Nem is ebbe a kategóriába írtam a kérdést, de áttette ide...
(Az emberek kategóriába írtam, így bocsi tinik, de végülis ide is illik a kérdésem... Sok sikert!🙂👍)
Amúgy ti hol ismerkedtek?
Mármint amiből lesz is valami úgy "hosszútávon"?
Tehát fizikailag hol ismeritek meg egymást, hogy az ne csak úgy "ismeretlenül" történjen?
Ha arra vágysz, hogy egy mondat számítson csak, hogy le tudj feküdni valakivel, akkor az milyen kapcsolat lehet? Neked egy robot nő kell, akibe egy beadott parancsra lecsúszik a bugyi?
Egy beszélgetés sokkal hosszabb ideig tart és ott sok midnen kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!