Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/nők! Mi számít (tényleg...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők! Mi számít (tényleg) jó ismerkedési, amolyan bacsajozási szövegnek?

Figyelt kérdés

Mondjuk ha nem az iskolában ismerkedünk, hanem az utcán, vagy a villamoson jön velünk szembe, életünk (tán igazi!) szerelme?!

Olyan 20-30 éves kor környékén?!

Ha tényleg komoly kapcsolatot akarunk kezdeni egymásnak, mik a jó nyitószövegek, beszélgetési, megszólalási témák?

Ha a fiú kezdeményez, akkor milyen szöveggel kezdeményezzen?

(Ha tényleg tetszik a lány a fiúnak, nagyon jó okkal, hasonlóságokkal, stílussal, stb...)

2021. jan. 7. 16:44
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

De én főleg a megismerkedés 1.- 2. szavaira gondoltam, mint kérdés, hogy az mi?!😀 Mi a jó? Nem "csak lefeküdni" szeretnék a nekem tetsző lánnyal!

Én egy komoly kapcsolatot szeretnék egy olyan lánnyal, aki pont az esetem (és én is neki). De valamivel el kell kezdeni az ismerkedést! Pl néhány szóval, nem?🙂🤔

2021. jan. 7. 23:09
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

"Szia! Jani vagyok a hegyről" g nekem mindig ez jut eszembe, amikor valaki erőlteten jópofizik. Akinek van önbizalma annak nincs szüksége ilyenre. Akinek ilyenre van szüksége, de magától nem talál ki egyet, az hamis képet akár mutatni magáról elsőre - az hogy veszi ki magát? Ez legyen a kapcsolat alapja?

Na így remélem jobban érted a lényeget és nem csak szexkapcsolatra érthető.

2021. jan. 7. 23:13
 13/14 A kérdező kommentje:

Szerintem így (teljesen) félreértett a kérdés...😅

Én arra gondolok, hogy meglátom életem barátnőjét (mint pl tegnap), és akkor mivel nyissak felé?!

Hogy: szia! Hogy vagy?

Vagy: Szia! Nagyon tetszik a külsőd, és szerintem hasonló a stílusunk is. Volna kedved ismerkedni/beszélgetni?

Valami ilyesmire (válaszokra) gondoltam/számítottam...

2021. jan. 7. 23:26
 14/14 anonim ***** válasza:

Igazad van, felére értettem. Azt hittem "csajozós szöveg kell".

Gyakran látod? Mert ha igen, először jó trükk, ha sneaky akarsz lenni, hogy elején csak kérdezel tőle valami közömböset. Legközelebb már tudat alatt ismerős leszel neki. Akkor jöhet bármi.

Ez sem hülyeség : [link]

2021. jan. 8. 02:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!