Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ti mit tennétek ha azt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mit tennétek ha azt mondaná egy incel srác hogy ha nem feküdtök le vele akkor öngyilkos lesz?

Figyelt kérdés
2023. dec. 13. 01:39
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%
szimpla zsarolás, az incelsrác nem miattam lenne öngyi, hanem a pszichés /testi állapota miatt. Javasolnám neki a pszichológus felkeresését, oda esetleg el is kísérném, hogy ezzel segítsek neki. 50f
2023. dec. 13. 09:38
 22/39 anonim ***** válasza:
100%

Jó oké hogy máshogy nem jutsz nőhöz, de gondolj bele, ezt te sem élveznéd! A lány kicsit sem kíván téged, nem is élvezetből szexel, nem is szexel hanem csak hagyja hogy seggbe ragd de közben undorodik tőled. Ha ez neked élvezetes, akkor beteg vagy! pszichopata.

Inkább menjél prostizni, az legalább élvezi a pénzt.

És ha így sem értenéd, képzeld magad a lány helyébe.

2023. dec. 13. 10:03
 23/39 anonim ***** válasza:
19%
Leszarják. A mi esetünk is hasonló. Egy barátom lányát elvette a gyámhivatal. A lány megfenyegette, hogy öngyilkos lesz ha nem engedi haza. Tojt rá. Megkísérelte, de nem sikerült. Ugyanúgy tesz rá magasról. Aztán mi fenyegettük meg, hogy ha nem engedi haza feljelentjük kiskorú veszélyeztetése (ha belehalna gondatlanságból elkövetett emberölés) miatt, akkor már befosott és áthelyezte 250 km-el arrébb, de véletlenül se haza... Ennyire robotok az emberek, nincs bennük semmi érzés.
2023. dec. 13. 11:37
 24/39 anonim ***** válasza:
98%
Te vagy az az incel srác aki így próbálkozna egy lánnyal ?
2023. dec. 13. 11:41
 25/39 anonim ***** válasza:
100%
Volt már ilyen. Nem feküdtem le vele. Azóta is éli világát. :D
2023. dec. 13. 11:50
 26/39 anonim ***** válasza:
100%
#23 Azért ez a párhuzam nem igazán állja meg a helyét. Egy otthonából kiszakított lány és viszkető p.csű incel öngyilkossági fenyegetéssel történő szexre kényszerítése között hatalmas a különbség. Ez utóbbi konkrétan bűncselekmény.
2023. dec. 13. 11:55
 27/39 anonim ***** válasza:
96%
Mi az incel?
2023. dec. 13. 11:58
 28/39 anonim ***** válasza:
90%
#23 nem értem, most a gyámhivatalt fenyegetitek? Vagy mi van? Alapból oka van gondolom hogy oda került a csaj.. bár abból amit leírtál van is tippem miért.
2023. dec. 13. 12:00
 29/39 anonim ***** válasza:
93%

#27 Szeretnélek megismertetni az internet egyik csodálatos vívmányával: a google keresővel. Csak beírod a szót, témát, amivel kapcsolatban információra van szükséged és a google kiad neked rengeteg találatot, amiket szabadon böngészhetsz, olvasgathatsz.

Ha ide beírod, hogy "incel jelentése" és ütsz egy entert, rögtön az oldal tetejét megkapod a választ a kérdésedre. Próbáld ki!

[link]

2023. dec. 13. 12:04
 30/39 anonim ***** válasza:
83%

Kétszeri mondást - mint lebüvölten -

Hallgat el, aztán így rebegi:

„Bárczi Benőt én meg nem öltem,

Tanum az Ég, s minden seregi!

Hanem e tőrt én adtam neki.

„Bírta szivem’ már hű szerelemre, -

Tudhatta, közöttünk nem vala gát:

Unszola mégis szóval „igenre”,

Mert ha nem: ő kivégzi magát.

Enyelegve adám a tőrt: nosza hát!”

2023. dec. 13. 12:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!