Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnőm megcsalt egy buliban,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm megcsalt egy buliban, fog ez enyhülni bennem?

Figyelt kérdés
elmondása szerint nagyon részeg volt, tancolt egy fiúval, jól èrezte magát. Utána nem tudom mi történt de a kocsijában a srácnak... Hát... Hogy írjam le? Kielégítette orálisan. Azóta undorodom a csókolózástól és mindentől, nem is undorodok, hanem taszít. Nem tudom mikor enyhülhet ez bennem, vagy hogyan.
2023. dec. 7. 19:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

A csaj egy ribi, cumi a kocsiban buli után, ne hülyéskedj már, nem szerelembe esett a kollégájával pár hónap alatt és összejöttek a hátad mögött kategória. A megcsalás egy döntés, az adott pillanatban. A féltékenység nem jó, az tényleg semmi jóra nem vezet.

De azért mert féltékeny típus vagy, nem kell papucsnak lenni és mindent elnézni neki, ha még nem tetted, szakíts mert teljesen hülyét csinálsz magadból.

Egy kapcsolaton meg mindig dolgozni kell. Ez most 2.5 év volt ami elment, de majd lesz feleséged egyszer, azért a házasságért is dolgozni kell évekig.

2023. dec. 8. 13:44
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem miért nem szakítassz vele 🤣🤷‍♀️
2023. dec. 8. 16:57
 13/22 anonim ***** válasza:
57%

#8 igen. A csajos bulikon is ott őrizném a barátnőmet.

Mert nagyon sok a biszex hajlamú lány, és az én barátnőm is az.

Le lehet pontozni.

2023. dec. 8. 18:11
 14/22 anonim ***** válasza:
30%
A kérdező csaja is szórakozni ment buliba, mégis kefélés lett a vége. Rosszabb esetben megerőszakkolják.
2023. dec. 8. 18:12
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Egy megoldás van ha belegondolok, ismerek egy párt akiknek már két gyerekük van, és el akartak válni mert mindkét fél megcsalta egymást, de végül együtt maradtak és élik az életüket.

A megoldás: visszacsalod őt dupláján. Így kivittek lesztek.

(Nehogy már a nő legyen a nagyobb szexgép :P )

És ezen túl vagy, tisztább fejjel át gondolhatod ezt az egészet.

2023. dec. 8. 20:02
 16/22 anonim ***** válasza:
93%
13,bem volt még két hétnél több ideig barátnőd, és nem érted miért 😂
2023. dec. 8. 21:08
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

De úgy látszik volt miért féltékenynek lenned. Gondolom többször is adott már rá okot, hogy így érezd. Én is féltékeny típus vagyok, extrán, mivel exem össze vissza csalt mindenkivel. Azóta nehezen megy a bizalom, de a jelenlegi párom okot se ad rá, így azért ez enyhült.

Szerintem sem mentség az, hogy részeg volt. Elhiszem, hogy nagyon nehéz es hogy őrlődsz, de szerintem is jobb lenne lezárni. Hidd el vannak még normális lányok is a földön akik nem “intéznek” el az első adandó alkalommal egy palit, ahogy az utukba kerül.

2023. dec. 9. 08:50
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Egy NŐ nemet mond, ha nem kell a pasi, akkor is ha otthon nem várja senki. Mindegy,hogy buli volt, vagy sokat ivott.

Dobd ki, ez egy r>banc.

2023. dec. 9. 22:15
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Emlékszik mindenre, vagyis elég józan volt ahhoz, hogy nemet mondjon...de mégsem tette.
2023. dec. 9. 23:31
 20/22 anonim ***** válasza:
0%
Aki el engedi a csaját buliba az meg is érdemli ezt
2023. dec. 10. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!