Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm megcsalt egy buliban, fog ez enyhülni bennem?
Taszít, vele.
Majd mással nem fog.
És te ezekután együtt vagy még vele? Ba*dmeg már bocsánat, itt nem az a kérdés, hogy enyhülni fog, hanem, hogy ezekután is együtt vagy vele te szerencsecsomag... atyaég. Ilyen ésszel nem csodálom, hogy átvág téged és kefél ezzel azzal, kitudja még mitörtént amiről nem tudsz.
Bevolt rúgva, én is voltam berúgva mégsem keféltem félre, apja faxát az ilyennek.
Ez már régen rossz. Már az nem okés, hogy van pasija de egyedül megy el bulizni. Ahol lehet rá számítani!! Hogy sok fiú lesz ott, aki még nyomulni is fog.
A következő szint ami még rosszabb: szóba állt egy fiúval. (BULIBAN)
Én nem is csodálkoznék ha buliból hazaérve a csajom meglenne dugva, vagy erőszakkolva.
Legyél okos, kell neked egy ilyen lány? Ennyire alacsony az önbecsülésed, egód?
Nyugodtan le lehet pontozni, de ez az igazság.
Nem megy buliba a barátja nélkül? A csajos bulikon is ott őrzöd a barátnőd?
Nem, egy normális csaj nem kefélni megy buliba, hanem szórakozni.
Kérdező, nem tiszta a kérdésed.
A barátnőddel (ha még mindig az, az nagyon gáz) undor a csók, vagy a remélem exbarátnőd miatt undorodsz a csóktól, úgy általában? Nem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!