Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ráírjak Instagramon?
Arra gondoltál, mi van ha rólad beszélt? Meg van rá az esély.
Szerintem mellőzd, simán letud ott rázni téged. De ha minden cérna szakad, írj rá. Ha tetszel neki, nem fogja érdekelni hogy kikerested. Azzal lesz elfoglalva, hogy rá írtál. Ha pedig kiakad rajta akkor nem tetszel neki, azaz másról beszélt. Kockáztatni megéri. Csak úgy élsz igazán.
#1 Fix nem rólam beszélt, valami külföldi srácot emlegetett, én pedig mikor legutoljára csekkoltam, még a külvilág számára is egyértelműen magyar voltam.
#2 Hát szerintem nem volt egészséges ennyire ráállnom a témára, rengeteg energiabefektetést igényelt az is hogy megkeressem, és az is, hogy biztosra menjek, hogy az Ő profilja (nincs kint képe, máshogy kellett kellett megtudnom), és szerintem ő is érezné, hogy ez talán kicsit beteges.
De köszönöm a tanácsokat, szerintem megpróbálok vele holnap reggel személyesen beszélni (Hétfőnként kicsit kisebb a forgalom a buszunkon), ha nem megy, akkor végtére is rá fogok írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!