Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honann tudja a messenger hogy ki jön be nekem?
Figyelt kérdés
amióta ismerősök vagyunk, mindig őt mutatja elsőként ott fent az elérhetőek közül. kicsit para2023. nov. 20. 22:56
1/6 anonim válasza:
Nem tudja. Teljesen random, hogy kit hoz fel, nekem például olyan emberek szoktak elsők lenni, akikkel 2 éve nem beszéltem.
2/6 anonim válasza:
Nálam mindig az jön fel elsőnek, akivel utóljára beszéltem.
3/6 A kérdező kommentje:
én nem is beszéltem még vele messengeren xdd
2023. nov. 21. 11:09
4/6 anonim válasza:
Nekem is az jelenik meg sokszor elsőnek, akivel ezer éve nem beszéltem, ismerősök sem vagyunk.
5/6 anonim válasza:
Onnan, hogy a Meta (az a cég ami a Facebookot, Messengert, Instagramot, Whatsappot meg még egy pár más dolgot tulajdonolja) szerződési feltételeiben benne van, hogy az adataidat felhasználhatják reklám és egyéb célokra, akkor is, ha azok pl. egy privát beszélgetésben hangzottak el. Azaz elég egyszer megemlíteni barátnőnek, huginak, anyunak Messengeren vagy Instagramon, hogy ki tetszik, és a Messenger már őt fogja feldobálni elsőnek, azért, hogy ösztönözzön téged az alkalmazás használatára és ezzel reklámbevételhez jusson. Ha esetleg nem kéne az ismerősöd Facebookon, akkor valószínűleg ott tolná orrba szájba az ismerősnek ajánlások között. Ez a hivatalos része, de én egyébként meg vagyok róla győződve, hogy nem csak az appon belül írásban elhangzott dolgokat használják fel, hanem úgy általánosságban is lehallgatnak (erre jó példa mikor elmentem párom macskájának kajáért, írásban nem beszéltünk róla csak szóban, három napig küzdöttem Facebookon az állateledeles reklámokkal).
6/6 anonim válasza:
*"nem lenne" nem pedig "nem kéne", 5-ös voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!