Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a hibás?
Figyelt kérdés
sziasztok van egy srác akivel szerintem több éve beszélek messengeren de mivel vannak közös barataink találkozunk is sokszor együtt tancoltunk egyszer egy csók is elcsattant álltalam. Na az nem kellet volna utána sokaig nehezen akart válaszolni de utána nagy nehezen kiszedtem belőle mi a baj és imet sokaig beszéltünk. aztan karacsony körül nem nagyon akart vissza irni ha irtam neki akkor kikapcsolta az elérhetöségét amikor itam neki és csak késöbb válaszolt. Útána ez helyre jött de én megfogadtam akkor hogy én nem zaklatom ha akar beszelni akkor beszélünk én nem írok neki na ez igy be is jött ö mindig irt ha nem tudtam már mit irni akkor nem eroltettem és ráhagytam de ő mindig írt aztán most eljutottunk odahogy se ő se én nem írunk nem beszélünk. ráírtam mi a baj es azt írta semmi és hogy mostanában nem beszél írásban senkivel pedig tudom hogy de mert ez nem rá val.szóval nem tudom hogy ez az én hibám vagy sem. köszönöm a segítséget!!! 17/L2023. jún. 10. 19:09
1/4 anonim válasza:
"pedig tudom, hogy de, mert ez nem rá vall"
Gondolom meg sem fordult a fejedben az, hogy tévedsz.
2/4 anonim válasza:
Valószínűleg ő nem így képzelte a kettőtök közti dolgokat.
3/4 anonim válasza:
Te mit akarsz tőle? Miért volt a csók, ha aztán több nem lett.
Ha friendzoneba raktad, akkor ne csodálkozz, hogy kerül. Azt máshogy nem lehet kezelni.
Ha viszont többet akarsz tőle, akkor mondd meg neki, hogy hiányzik a társasága és kérdezd meg, hogy akar-e személyesen találkozni. Kettesben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!