Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most azt hiszi, hogy akarok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most azt hiszi, hogy akarok tőle valamit?

Figyelt kérdés

Van egy fiú barátom.

Mindig teszi a megjegyzéseket, hogy szép vagyok, de azért elég sok lánnyal ilyen közvetlen, nem is veszem ezért komolyan.

Ma megkérdezte, hogy egyébként nálam ő szóba jöhetne-e.

Nem különösebben reagáltam erre, inkább elpoénkodtam a választ, mert nem értettem, hogy most ez valami vicc vagy nem. Egyébként is csak barátok vagyunk, eddig soha semmi olyan jelet nem adtam.

Rendesen beszélgettünk tovább, majd következő szünetben odamentem hozzá, igazából azért, hogy kiderítsem, ez most komoly volt-e vagy sem, de csak általános dolgokról beszéltünk.

Ezután elmentünk órára, a következő szünetben pedig már ő jött oda, hogy bocsánatot kérjen a megjegyzésért, meg hogy megbántott-e.

Most ezzel arra céloz, hogy azt hiszi,hogy akarok tőle valamit? Az jutott eszembe, hogy azt hiszi, azért mentem oda a hozzá szünetben, mert nyomulok a megjegyzése miatt, pedig nincs ilyenről szó.

2023. nov. 16. 12:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Segitek. Jatszatok nyilt lapokkal. Foleg ha baratok vagytok.

Ha nem akarsz tole semmit, soha nem is fogsz, akkor mond meg neki, hogy figyu Gezu, baratok vagyunk, szeretlek mint egy baratot, de tobb reszemrol nem lesz. Kesz. Ennyi.

Es meg van oldva minden jovobeli problema l.

2023. nov. 16. 13:31
 2/8 A kérdező kommentje:
Persze ezt értem, csak azt nem tudom, hogy most ezt hiszi-e. Feleslegesen nem akarok kínos helyzetet, simán lehet, hogy ő sem akar semmit tőlem. Csak nem akarom, hogy azt gondolja, én igen.
2023. nov. 16. 13:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Baratok kozott nincs kinos helyzet.

Teljesen mindegy mit hisz. A javaslatommal, ha te nem akarsz semmit tole, megoldod a problemat. Mert nem fogja azt hinni hogy akarsz tole valamit.

2023. nov. 16. 14:21
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
#2 Akkor max megmondja, ha nem akar semmit. Írj rá, vagy kérdezd meg nyíltan, hogy komolyan gondolta-e a kérdését.
2023. nov. 16. 16:09
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kerdezd meg viccelődve h most ezt komolyan gondoltad? Igen, szerintem sincsenek kínos pillanatok barátok között.
2023. nov. 16. 20:52
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Csóri srác nagy nehezen összeszedi a bátorságát és feltesz egy ilyen (egyébként lúúúúzer) kérdést, te meg elpoénkodod. Utána meg te csodálkozol, hogy nem hozza újra szóba.

Szerintem ő akar tőled valamit, de gyáva mint a sz@@@r és most rád tereli a kellemetlen dolgokat. Biztos ez kell neked?

2023. nov. 17. 10:13
 7/8 A kérdező kommentje:

Hát mert lehet, hogy ő poénkodott, pont a hülye kérdés miatt nem értettem, mit akar.

Csak ez a megbántott-e kérdés az, ami miatt azt gondolom, hogy még ő hiszi, hogy akarok valamit, amikor ő kezdte az egészet 😂

2023. nov. 17. 10:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Mind a ketten akartok valamit a másiktól és mind a ketten azt akarjátok, hogy a másik mondja ki.
2023. nov. 18. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!