Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most azt hiszi, hogy ismerkedni akarok?
Figyelt kérdés
Beszélgettem egy sráccal, azt írta, miután meséltem neki arról, hogy milyen nehéz személyiség vagyok, hogy ő igenis megismerne.
,,Majd meglátjuk” válaszoltam arra utalva, hogy amúgy sem bírná mellettem, amire azt írta, hogy nagyon várja.
Most kissé kellemetlenül érzem magam, mert ő nem éppen egy olyan fiú, akivel én ismerkednék. (Álljatok belém, de én akkor is úgy gondolom, hogy a külső is fontos)
Szóval mi tévő legyek ebben a kissé kínos szituációban? Hitegetni nem akarom.
17/L, 18/F
2022. dec. 27. 16:28
1/7 anonim válasza:
Szerintem csak írd le neki őszintén, hogy hogyan vagy ezzel a dolggal. Az őszinteséggel bajod nem lehet.
2/7 anonim válasza:
Mondd neki hogy megismerhet, de te szigorúan csak barátkozni akararsz.
3/7 anonim válasza:
Öszintén mondd meg hogy miért nem akarsz vele ismerkedni
4/7 anonim válasza:
Add a tudtára hogy te nem szeretnél tőle semmit barátságon kívűl,légy vele őszinte teljesen.
5/7 anonim válasza:
Semmiképp se hülyítsd.
Ha nem akarsz tőle semmit, azt add a tudtára.
6/7 anonim válasza:
Ha legközelebb erre terelődik a szó, akkor írj valami olyasmit, hogy "Lehet múltkor félreértettél, de én nem szeretnék ismerkedni veled és úgy gondoltam, hogy így korrekt, ha elmondom".
7/7 anonim válasza:
Előttem jól mondják. Őszintén mondd el neki a tényt, abból bajod nem lehet (ha normális, meg fogja érteni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!