Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért nem tudom elengedni?
Figyelt kérdés
Szóval van egy exem akivel nem is voltunk sokat együtt és ő szakított velem mert függő voltam és ezt nem tudta kezelni mert rossz emlékekhez kötötte őt. Én megígértem hogy leszokok érte de addigra késő volt (azóta több mint 1 éve tiszta vagyok). Ez a kapcsolat 1,5 éve volt és az első fél évben alig beszéltünk de mindig normálisan elvoltunk, nem is jutott az eszembe szinte. Aztán most januárban találkoztunk párszor véletlenül és azóta rengetegszer eszembe jut. Nekem januárban lett egy kapcsolatom és nagyon bűntudatom van hogy ennyiszer eszembe jut. (Ja és hogy ne támadjatok be: január első pár napjában futottam össze vele és hó. közepén jöttem össze a párommal) Szerintetek miért? És mit kéne tegyek?2023. nov. 15. 18:17
1/3 anonim válasza:
Ez így még nem teljesen elég.
1. Mi irányt voltál függő?
2. Van-e valami hasonlóság a mostani és a régi kapcsolatod között? Ha igen, mi?
2/3 A kérdező kommentje:
Nem szeretném leírni, tudatmódosító szer. És szerintem nincs, teljesen mások és máshogy is viselkednek velem.
2023. nov. 15. 23:53
3/3 anonim válasza:
Viszonylag friss még a szakítás, ennyi. Emiatt nem vagy rossz ember, nekem is néha eszembe jutnak régebbi csajok, de a páromat sosem cserélném le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!