Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találjam ki hogy én változtam meg vagy valami nem jó vagy a lány?
Figyelt kérdés
Van egy lány akit ismerek fél éve kb. Volt barátja és akkor is beszéltünk barátként, aztán voltak már akkor is dolgok de csak chat szintjén. Nagyon aranyos volt a lány, mindenről beszámolt, mindenről kérdezett mindig mesélt, stb stb. Úgy hogy barátja volt. Most meg szakított a barátjával és azt hittem közelebb kerülök de nem, inkább távolabb.2023. okt. 31. 18:30
1/5 anonim válasza:
A világegyetem megfejtése is kevés lenne, hogy erre választ adjunk mert annyira hanyagul írtad körbe. Nem tudunk semmi konkrétumot azon kívül, hogy chateltek és hogy szét ment az egykori barátjával.
2/5 anonim válasza:
Érthető, hogy egy szakítás után sokkal inkább magába zárkózik az ember. Ennek nincs köze hozzád, most még ne is keresd, maximum kicsit később.
3/5 anonim válasza:
Szerintem ebből elég egyértelmű, hogy a csaj változott meg. Gyászolja a kapcsolatát. Full normális.
4/5 anonim válasza:
Lemondott rólad, mert neked elég ha a csak a haver-polcon vagy. Neki ettől több kell.
5/5 anonim válasza:
Te csak haver vagy, és az is maradsz. Ezért nyílt meg előtted ennyire, mert már akkor tudta, hogy nem lesz több belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!