Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen illat jön be egy lányon?
Figyelt kérdés
Valószínűleg nem a legjobb kategória de a ti véleményetekre vagyok kíváncsi.
Milyen illatot szerettek egy lányon? Mi az ami nektek kellemes vagy vonzó? Ha van konkrét parfüm márka vagy fajta, azt is írhattok! De az is jöhet hogy mi az amit egyáltalán nem szerettek
2023. okt. 22. 00:07
11/22 anonim válasza:
Én pl a vanília illatot nagyon szeretem.
Egy ismerősömön éreztem ilyet először, voltunk olyan viszonyban, megkérdeztem milyet használ.
Utána vettem olyat a barátnőmnek (hozzáteszem nm olcsó volt) ő meg nm használta végül. Egy évben max 1-2 alkalommal 🙃
12/22 anonim válasza:
Én az almás parfümöket imádom.
13/22 anonim válasza:
A szürke tölcsérgomba mámorító aromája.
14/22 anonim válasza:
A természetes illatát kedvelem. Persze csak akkor, ha tetszetős. De ez nem olyan nagy titok, az emberek így választanak párt
15/22 anonim válasza:
Akik lepontoztak: éreztétek már a szürke tölcsérgomba illatát? Hihetetlenül fűszeres és finom.
16/22 anonim válasza:
a természetes illatját, akit szeretünk annak mindenét fogjuk ha nem is tökéletes, de nekünk az lesz:)
a parfüm pedig amelyik tetszik a lánynak
17/22 anonim válasza:
Vanília vagy bármilyen édes, gyümölcsös illat.
18/22 anonim válasza:
Nekem semmi, de az én orromat iszonyatosan irritálja mindenféle mesterséges illatszer, szóval a véleményem nem releváns
19/22 NTBS válasza:
Egyik illattal sincs bajom, csak ne legyen túltolva.
20/22 anonim válasza:
Akik továbbra is lepontoznak, annak kívánok egy frankó kis gyűrűs tuskógomba-pörit - nem túl alaposan átsütve, ha értitek mire célzok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!