Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fiúk! Szerintetek fontos egy...

Fiúk! Szerintetek fontos egy lányon a jó illat?

Figyelt kérdés

2017. szept. 1. 23:44
 1/5 anonim ***** válasza:

Jó illat alatt mit értesz?

Szerintem az a fontos, hogy ne legyen büdös (szájszag, stb) egy lány, ápolt legyen.

Parfüm nem fontos, de szerintem mindenkinek van "illata", ami lehet jó vagy rossz... :D

2017. szept. 1. 23:51
 2/5 anonim ***** válasza:
52%
igen
2017. szept. 2. 02:05
 3/5 anonim válasza:
Nagyon sokat számít. Sokat elmond valakiről, milyen illata van. Egy kis jó parfüm óriási hatású tud lenni. Emlékszem egy lányra aki nem volt csúnya, de annyira érdekelt, de egyszer mellette ültem, mondott valamit halkan, közel hajoltam hozzá, és megéreztem a parfümje illatát...És zumm, egyből megtetszett. Nem jöttem vele össze végül, de még most is emlékszem az élményre.
2017. szept. 2. 23:25
 4/5 anonim ***** válasza:
51%
Nem! Mi azt szeretjük ha büdös és fürdetlen :D XD!!!!!!!!!
2017. szept. 3. 13:13
 5/5 anonim válasza:
Ízlés dolga :D
2017. szept. 3. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!