Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen illat jön be egy lányon?
Valószínűleg nem a legjobb kategória de a ti véleményetekre vagyok kíváncsi.
Milyen illatot szerettek egy lányon? Mi az ami nektek kellemes vagy vonzó? Ha van konkrét parfüm márka vagy fajta, azt is írhattok! De az is jöhet hogy mi az amit egyáltalán nem szerettek
Egyszer egy lánynak mindig azt mondtam, hogy punci illata van a hajának, mindig megszagolta utána, majd nevetve meg mérgesen mondta, hogy nem is, há de mondom akkor miért szagolod meg? :D A végén azt mondtam neki, hogy biztos maszti után hozzányúlt a hajához, akkor nagyon elvörösödött, majd zavarában mindig megkergetett, meg pofozni akart, de végül összejöttünk, akkor is mondtam neki, hogy olyan punci illata van a hajának meg a kezének is, biztos megcsal a legjobb barátnőjével, és szex után nem mos kezet :DD
nagyon mérges volt mindig, de közben mosolygott meg pofozott is. :D
mindig letagadta a kis puncica...
úgyhogy azt hiszem, hogy a punci illat az nagyon bejön, de főleg az ő saját természetes illatát, a parfüm nem mindig jön be. :)
Nekem tapasztalataim szerint az édeskés, leginkább vattacukorra/fánkra emlékeztető illatok amik bejönnek a fiúknak. (Legalábbis rajtam biztos :D)
Többször is előfordult már velem, hogy amikor ilyesmi illat volt rajtam megállítottak random emberek, hogy milyen parfümöm van, míg amikor pl valamilyen virágra hajazó illatot viseltem nem kaptam semmilyen hasonló reakciót.
(Ezt egyébként srácok cáfolhatnátok/megerősíthetnétek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!