Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ír olyan hamar vissza?
“Ott is egy 5-7 másodpercet vár!”
Úristen! Már mindenkinek elmentek otthonról?
Én sem okvetlen válaszolok rögtön. A másik meg, amig fiatalabb voltam alaposan átgondoltamminden választ, hogy így jó-e, nem fura-e... stb, mert izgultam és tapasztalatlan voltam. Másrészt meg,nem is értem rá mindig, és mai napig sem nyomkodom folyton a telefont, van életem a facebookon kívül is.
Más részről meg eleinte a lányok azt szeretik,ha többségében a férfi keresi őket - és ez később is így lesz.
Nekem anyukám hamar megtanította, hogy olyannal érdemes kezdeni, "aki jobban érdeklődik irántad, mint te iránta", ami nem jelenti azt, hogy a lányt ergó nem érdekled, csak egy biztonsági játék.
Ez a világ rendje. Egy idő után ő is keresni fog, de eleinte ezt a férfi teszi meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!