Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy emiatt kicsit aggódok?
Van egy barátom 1 hete mutatott be a családjának. Már azelőtt szerelmes voltam belé, mielőtt megtudtam, hogy a szülei ilyen jómódúak. És most megláttam a házukat, a helyeket amiket mesélt, hogy merre járt, kocsijukat stb.
És kicsit kisebbégi komplexusom lett emiatt. Apukámmal élek társasházban, szoktunk utazni, Európában voltunk pár helyen, de inkább csak belföldön mozgunk. A lakásunk kicsi a szobámon kívül semmi se olyan modern. A barátom már volt itt, tudom, hogy szeret engem. De nem fura ez szerintetek így. Vagy számít ez egy kapcsolatban.
Általában ő hív meg pl ebédelni, de én is úgy szoktam fizetni
Ilyen 60-40% arányban.
Ja meg az ő családja nyitottabb, kevesebbet dolgoznak, több programon vannak, az apukám meg szinte mindig dolgozik, sajnos nincs rám ideje.
Lehet, hogy nem vagyok tele(pontosabban az apukám, én még lehetek gazdag) de az ilyen agyhalottak kedvéért írtam oda, hogy amikor nem is tudtam, hogy egyáltalán hol lakik, vagy mit dolgoznak a szülei akkor már szerettem. Lehet neked idegen dolog szeretni valaki a SZEMÉLYISÉGE miatt, de nekem ez a normális. :)
Mondjuk én mindent megadok neki és ő is nekem. Sajnálom ha te nem tudod biztosítani a nőnek, amit igényel vagy pedig te nem kellesz egy férfinak sem.
Olvastam itt már olyan kérdést, ahol egyetemista lány pénzelte rendszeresen a másik városban lakó szintén egyetemista fiúját. Rendszeresen pénzt küldött a fiújának, mondván, hogy a fiú családja szegény, ő (a lány) meg már dolgozik az egyetem mellett.
Kérdeztem is tőle, hogy a srác ezt így szó nélkül elfogadja? Miért nem dolgozik ő is az egyetem mellett, ha szegények?
Szóval ne aggódj emiatt, kérdező, téged nem pénzel a fiúd, érezd jól magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!