Ki hogy éli meg a terhesség azon szakaszát mikor már voltatok 1. uh-n a második uh-n még nem voltatok, es most jonnek a vervetel, szures stb. Kicsit aggódok, hogy minden rendben lesz-e. ez normális?
Szerintem mindenki ilyenkor izgul leginkább. Én legalábbis a 12 hetes uh óta már csak nagyon ritkán aggódok.
10 hetesen nem korai egyébként még a kombinált teszt?
Én csináltattam prena tesztet, minden tökéletesen rendben és még így is izgulok, hogy mi lesz a következő vizsgálatig. (15hkm)
Nekem az eleje volt olyan "minden mindegy", amíg azzal nyugtattam magam, hogy bármi lehet, egy vetélés se a világ vége, bárkivel megeshet bármi, semmi nem biztos, stb. Így egyszerű volt higgadtan kezelni, mert úgy fogtam fel, hogy semmi ráhatásom nincs, bármi is fog történni, vagy elég erős lesz vagy nem.
Ez egészen a genetikai ultrahangig működött, ahol megláttam mocorogni a már teljesen emberszerű kisbabánkat, és onnantól nem egy kis borsó méretű foltocskaként gondoltam rá, hanem a mocorgó kisbabaként és hirtelen hatalmas pánik tört rám, hogy ezt a pici embert el ne veszítsem.
Remélem idővel elmúlik. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!