Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Ki hogy éli meg a terhesség...

Ki hogy éli meg a terhesség azon szakaszát mikor már voltatok 1. uh-n a második uh-n még nem voltatok, es most jonnek a vervetel, szures stb. Kicsit aggódok, hogy minden rendben lesz-e. ez normális?

Figyelt kérdés
7. héten voltam első uh-n, akkor azt mondták minden ok, most vagyok a 10. héten, semmi rendellenes dolgot nem erzek, holnap megyek kombinalt tesztre, lehet ezért is izgulok.
2021. ápr. 13. 18:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Az egészet végigaggódtam egy előző vetélés miatt.
2021. ápr. 13. 18:30
 2/11 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenki ilyenkor izgul leginkább. Én legalábbis a 12 hetes uh óta már csak nagyon ritkán aggódok.

10 hetesen nem korai egyébként még a kombinált teszt?

2021. ápr. 13. 18:32
 3/11 anonim ***** válasza:
Én egyáltalán nem aggódtam. Épp covidos voltam, karantén és egyebek miatt, amúgy is csúsztam a vizsgálatokkal.
2021. ápr. 13. 18:40
 4/11 anonim ***** válasza:

Én csináltattam prena tesztet, minden tökéletesen rendben és még így is izgulok, hogy mi lesz a következő vizsgálatig. (15hkm)

Nekem az eleje volt olyan "minden mindegy", amíg azzal nyugtattam magam, hogy bármi lehet, egy vetélés se a világ vége, bárkivel megeshet bármi, semmi nem biztos, stb. Így egyszerű volt higgadtan kezelni, mert úgy fogtam fel, hogy semmi ráhatásom nincs, bármi is fog történni, vagy elég erős lesz vagy nem.

Ez egészen a genetikai ultrahangig működött, ahol megláttam mocorogni a már teljesen emberszerű kisbabánkat, és onnantól nem egy kis borsó méretű foltocskaként gondoltam rá, hanem a mocorgó kisbabaként és hirtelen hatalmas pánik tört rám, hogy ezt a pici embert el ne veszítsem.

Remélem idővel elmúlik. :D

2021. ápr. 13. 18:55
 5/11 anonim ***** válasza:
Én mindig a következő vizsgálat előtt aggódom 2-3 napig. A nőgyógyászom eddig mindig csinált ultrahangot is, akkor látom, hogy minden oké, mocorog. Aztán a következő vizsgálat előtt megint elkezdek izgulni. 15 hetes vagyok, még sajnos nem érzem, hogy mozog, az talán segítene.
2021. ápr. 13. 22:21
 6/11 A kérdező kommentje:
1. vetélésem még nem volt, remélem nem is lesz, inkább amiatt, hogy ugye egészséges lesz
2021. ápr. 14. 07:21
 7/11 A kérdező kommentje:
2. kombinált tesztre igy adtak időpontot, remelem nem korai, én meg még azt kérdeztem mikor időpontot adtak, hogy korábban nincs? tehát remélem ez ideális lesz :)
2021. ápr. 14. 07:22
 8/11 A kérdező kommentje:
3. de jó, és még a covidon is túl vagy, na ez a másik ami miatt aggódok, nehèz helyzet ez covid idejen
2021. ápr. 14. 07:23
 9/11 A kérdező kommentje:
4. ez de megható, igazából az első uh-n alig láttam valamit, mondom ez normális, hogy nemigen vehetőek ki a dolgok? remélem legközelebb már többet látok :)
2021. ápr. 14. 07:26
 10/11 A kérdező kommentje:
5. akkor ez normális, hogy mindenki aggódik, hogy rendben legyen, de igazából ráhatása ugysincs az embernek max a taplalkozassal mozgassal tudja segiteni :)
2021. ápr. 14. 07:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!