Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Ki hogy éli meg a terhesség...

Ki hogy éli meg a terhesség azon szakaszát mikor már voltatok 1. uh-n a második uh-n még nem voltatok, es most jonnek a vervetel, szures stb. Kicsit aggódok, hogy minden rendben lesz-e. ez normális?

Figyelt kérdés
7. héten voltam első uh-n, akkor azt mondták minden ok, most vagyok a 10. héten, semmi rendellenes dolgot nem erzek, holnap megyek kombinalt tesztre, lehet ezért is izgulok.
2021. ápr. 13. 18:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
#9, szerintem nagyon függ az ultrahangkészüléktől. Az én nőgyógyászomén alig látszik valami, tiszta hangyás a kép. De 12 hetesen voltam másutt is (a kombinált teszt miatt), ott sokkal jobban látszott minden. Ott már olyan babaszerűnek tűnt a baba, a nőgyógyásznál utána se volt még ez az érzésem. Ott csak egy kis rugdalózó pacának néz ki, és ha nagyon koncentrálok, akkor látom, hogy ez a feje, ez a feneke stb.
2021. ápr. 14. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!