Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám elérni, hogy ne nézzen?
Nem a #9es vagyok.
Értékelem, az őszinteségedet, mert nyilván te is tudod, hogy lesznek akik elítélnek ezért. Viszont így, ugye magadnak kerested a bajt. Ha szemezel gyakorlásképpen, akkor legalább az arcod/tested többi részével ne add a hamis pozitív jelzéseket!
Nagyon sok állat, az emberrel egyetemben sokat tud kommunikálni a szemekk. A kutyáknál is jelenthet szeretetet amikor egymást nézik, és az embernek is eltörhet a keze ha sokat nézi a másikat. És sokszor nüansznyi különbségek is elegek, persze a legtöbb emberben/állatban ezeknek az észrevétele a génekben vannak, azért érdemes odafigyelni erre.
"Azóta a busz hátuljába ül, de néha azon kapom, hogy néz engem."
Mégis hogy kapod rajta? Hirtelen hátrafordulsz és ránézel? Amúgy mit csináljon? Azért van a szeme, hogy nézzen. De nekem úgy tűnik, hogy eddig szórakoztál vele, direkt hülyítetted a szemezéssel, most meg fel vagy háborodva azon, hogy bámul. Ha viszont rád sem nézne, hanem kifelé bámulna az ablakon, akkor nyilván az lenne a bajod. Figyelemhiányos kis fruska vagy. Reméljük idővel kinövöd.
Én csak annyit fűzök ehhez hozzá, hogy:
In the year 4545
You ain't gonna need your teeth, won't need your eyes
You won't find a thing to chew
Nobody's gonna look at you
"Olyan emberekkel is szoktam szemezni gyakorlásként akik nem jönnek be, hogy ne jöjjek zavarba ha olyannal akarok aki bejön."
Így már értem miért tartják velem, boomerrel a szemkontaktust kis fruskák a metrón, villamoson. 😂
Abban a tévhitben éltem eddig, hogy esetleg sugar daddyt keresnek.
Legközelebb majd megkérdezem, hogy mi van, gyakorolsz?
https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__egyeb-ke..
Ne szemezz olyannal, aki nem jön be. Bunkóság.
Asszem megtaláltam a srácot:
https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__egyeb-ke..
Nem zavar, hogy 17-es már belinkelte előtted? :D
Amúgy látható a fogalmazáson, hogy nem két különböző ember írta a két kérdést, hanem ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!