Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan tudnám azt elérni hogy...

Hogyan tudnám azt elérni hogy az én ugyanilyen típusú Laguna-mnak így nézzen ki a fényszórója?

Figyelt kérdés
Legális?Mert úgy sejtem Angel lámpa látható a képen az 1995-ös szériájú Laguna-n ami törvénybe ütközik.Szerintetek?
2016. febr. 17. 00:09
 1/6 A kérdező kommentje:
itt a kép: [link]
2016. febr. 17. 00:10
 2/6 anonim ***** válasza:

A tuning tajgetoszára való ez a kocsi...

Az Angel már kiment a divatból vagy 5 éve, de ha mindenképpen ez kell... Bármelyik tuning üzletben megkapod, az a lényeg E jel legyen benne

2016. febr. 17. 07:08
 3/6 anonim ***** válasza:

"Mert úgy sejtem Angel lámpa látható a képen az 1995-ös szériájú Laguna-n ami törvénybe ütközik"

Azt' melyik törvénybe ütközik? Ha van neki jóváhagyási jele, akkor lehet "angel eyes" kivitelű is, magát az elrendezést semmi sem tiltja. Igaz, az ilyen tuninglámpák nagy része hírből sem hallott a hatósági vizsgálatokról, a minőségük meg távol áll attól, amit értelmes ember az autóján világításra használna.

2016. febr. 17. 07:36
 4/6 anonim ***** válasza:

Azon legyen E jelzés amit le kell nyalnia a 2. válaszolónak. Mégis szerinted min kellene E jelzésnek lenni, amikor te egy lámpáról kérdeztél? Nyílván nem a gátlókon. A LÁMPATESTEN, ÜVEGBÚRÁN kell E jelzésnek lennie. Amúgy ezek az angyal szemes lámpák semmit sem érnek: beázik, utánna párásodik, a foncsor rém gyenge, de ha te nem jársz sötétben és esőben akkor használd egészséggel.

Amúgy meg a linkelt kocsit tényleg elzárva kellene tartani.

Ja és, ha eladod majd a gyári lámpákat akkor vehetnél az árából néhány illem tankönyvet.

2016. febr. 17. 12:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Mivel a kedves kérdező oly mértékben ismeri az illem szabályokat, hogy már a könyökén jön ki, így sajnos letíltották, és innen is töröltek pár kommentet. Mielőtt azonban még ezt az "igazságtalanságot" elkövették vele kaptam egy szép ajándékot tőle, ő legalább is így jellemezte levelét.

Mivel már sajnos nem tudok válaszolni rá a tiltásod miatt, így itt tenném ezt meg, hátha olvasod még.

Köszönöm a szép szavakat, nem számítottam e-fajta megtisztelésre így látatlanul. Ha megengeded én nem oly magasztos stílusban válaszolnék mint tetted. Én nem kívánok hasonló szépeket a családodnak, elég baj az a szüleidnek, hogy egy ilyen kultúrált embert sikerült nevelniük, aki mindig meg tudja ütni a helyes hangnemet. Kívánom, hogy azt kapd az élettől vissza amit másoknak adtál, és hogy találj megfelelő lámpát a Laguna-dba. Amennyiben egyszer feloldják a tíltásodat, nyugodtan írd meg a címedet és küldök illemtankönyvet, illetve Varga Csabától a magyar szókincs titka című művet.

További sikerekben gazdag életet kívánok!

2016. febr. 19. 10:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez egy teljesen gyári lámpa, gyári foncsorral, csak a búra belső felére van ragasztva 2 led gyűrű. Fantasztikus vetítési képe lehet, ahogy leárnyékolja a tompított és a távolsági fényét.
2016. febr. 19. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!