Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kb mennyibe kerül egy renault...

Kb mennyibe kerül egy renault laguna 1995 komplett csiszolása, fényezése?

Figyelt kérdés
2016. febr. 13. 23:20
 1/6 mikeXxX ***** válasza:
Több mint az autó ára :(
2016. febr. 13. 23:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem egy elemet 20 ezer forintért fújtak le és az nagyon baráti ár volt. Elemenként számolhatsz bátran 35-40 ezerrel, ha nincs ismerősöd. Elem alatt értem pl motorháztető, jobb első sárhányó, bal első sárhányó, de gondolom ezt úgyis tudod.
2016. febr. 13. 23:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Egy 20 eves autot csak akkor allunk neki teljesen ujrafenyezni, ha luxusautorol van szo (es nem az A8-as 'luxus' Audi, hanem Rolls Royce vagy Ferrari), esetleg veteran, kiallitasra kell, vagy effektive lopjuk a penzt. Minden mas esetben ertelmetlen.
2016. febr. 13. 23:34
 4/6 anonim ***** válasza:
#2 szamitasa alapjan 4 ajto, gephazteto + csomagterajto, teto, 4 db. sarvedo elem, azaz 11 alkatresz 220e forint. Nagyon, de nagyon barati aron, gari nelkul, sufnimuhelyben. Egy gyors hahu.hu ellenorzes utan kiderul, hogy ennel tenyleg olcsobban is lehet komplett autot kapni...
2016. febr. 13. 23:38
 5/6 A kérdező kommentje:
Sejtettem hogy ilyen árak lesznek.Azért köszönöm.
2016. febr. 14. 00:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha csak az anyagot nézzük,kb az egy 100-as!És akkor még munakdíjról nem is beszéltünk!
2016. febr. 14. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!