Kb mennyibe kerül egy renault laguna 1995 komplett csiszolása, fényezése?
Figyelt kérdés
2016. febr. 13. 23:20
2/6 anonim válasza:
Nekem egy elemet 20 ezer forintért fújtak le és az nagyon baráti ár volt. Elemenként számolhatsz bátran 35-40 ezerrel, ha nincs ismerősöd. Elem alatt értem pl motorháztető, jobb első sárhányó, bal első sárhányó, de gondolom ezt úgyis tudod.
3/6 anonim válasza:
Egy 20 eves autot csak akkor allunk neki teljesen ujrafenyezni, ha luxusautorol van szo (es nem az A8-as 'luxus' Audi, hanem Rolls Royce vagy Ferrari), esetleg veteran, kiallitasra kell, vagy effektive lopjuk a penzt. Minden mas esetben ertelmetlen.
4/6 anonim válasza:
#2 szamitasa alapjan 4 ajto, gephazteto + csomagterajto, teto, 4 db. sarvedo elem, azaz 11 alkatresz 220e forint. Nagyon, de nagyon barati aron, gari nelkul, sufnimuhelyben. Egy gyors hahu.hu ellenorzes utan kiderul, hogy ennel tenyleg olcsobban is lehet komplett autot kapni...
5/6 A kérdező kommentje:
Sejtettem hogy ilyen árak lesznek.Azért köszönöm.
2016. febr. 14. 00:13
6/6 anonim válasza:
Ha csak az anyagot nézzük,kb az egy 100-as!És akkor még munakdíjról nem is beszéltünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!