Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mégis hogyan kéne ezt értelmez...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis hogyan kéne ezt értelmeznem? Érdekelhetem még?

Figyelt kérdés

Pár hónappal ezelőtt ismerkedtem egy sráccal, amiből végül szerintem mindkettőnk hibájából de nem lett semmi. Szerintem egyikünk sem tudott normálisan kommunikálni a másikkal az érzéseiről és ez volt a legnagyobb probléma, mert egyébként mindenben úgy éreztem nála hogy megtaláltam a tökéletest. Végül közösen beszéltük meg hogy na ez ennyi volt, és szépen elváltunk, de mondhatni inkább én mondtam ki hogy így felesleges ezt tovább húzni hogyha ő nem beszél a dolgokról. Én nagyon nehezen éltem meg az utána következő pár hetet, mert valamivel tényleg új megfogott mint még soha senki. Ráadásul párszor láttam is őt utána, az első alkalommal én vettem őt észre előbb és nem köszöntem rá, utána már ő sem. valamiért én úgy éreztem vele kapcsolatban hogy lesz még közünk egymáshoz, aztán igazából köztem eljutni arra hogy örültem is hogy így alakult, mert nekem nyáron kellett és az hogy kicsit magamba rendeznem a dolgokat mielőtt még nyitni szeretnék másfelé. Sokszor eszembe jutott még azért, alapvetően soha nem történt még ilyen hogy valaki ennyi idő után is még érzéseket váltson ki belőlem. Aztán már majdnem amikor kezdtem azt hinni, hogy na jó, örökre túl kell magam tennem ezen, nem rég megkeresett.

Majdnem fél év eltelt azóta, hogy utoljára közünk volt egymáshoz, és megkeresett egy olyan indokkal hogy nála maradt valamim, de egyébként egy teljesen felesleges kis dolog. Ez már eleve nagyon furcsa volt nekem, hiszen azért fél év alatt elég furcsa hogy csak most tűnik fel neki, és most keres meg ezzel. Alapvetően én pozitívnak éreztem hogy emiatt megkeres, de aztán felhoztam hogy hát rendes hogy szó volt, de akkor végül hogy juttatja el hozzám, és habár ő döntött a tali mellett, mégis picit flegmának és nem törődömnek tűnt. Egy szavas válaszokat írt, stb. a tali még várat magára egy picit, és azóta nem beszéltünk, megbeszéltük, hogy keressük majd egymást még emiatt és nem írtam vissza. Lehet hogy tényleg csak azért keresett meg így félév után hogy visszaadja azt a teljesen jelentéktelen dolgot? Annyira nonszensznek tűnik ez nekem

2023. okt. 5. 20:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet pont azért csinálja ezt, hogy foglalkozz vele, gondolj rá. Én azt mondom, hogy a talin minden kiderül majd.
2023. okt. 5. 21:29
 2/4 anonim ***** válasza:
79%

Számomra az hihetetlen, hogy valaki aki ennyire értelmesen és körültekintően meg tudja fogalmazni a helyzetet, az hogy lehet ennyire lúzer abban a kommunikációban ami még számít is.

Azért maradt meg a lelkedben, mert a majomtestünk a vágyakozástól és a várakozástól több dopamint kap, mint a beteljesüléstől. Ha beteljesült volna talán már a nevére sem emlékeznél.

Egyébként ő is lúzernek tűnik, szóval ebben aztán tényleg egymásra találtatok. Mennyire béna már, hogy ha akarna is valamit, ilyen szerencsétlen módon keres meg, ahelyett, hogy tököt növesztene, és azt mondaná: helló Rozi, fél éve eléggé tetszett ami alakult köztünk, és azóta is sajnálom, hogy vége lett, nincs kedved talizni? Ehelyett besunnyog a hátsó ajtó melletti patkánylyukon. Lame.

2023. okt. 5. 23:37
 3/4 A kérdező kommentje:

#2-es

Hát, nem igazán vettem ezt magamra, tudom magamról hogy nem vagyok toppon a kommunikációban hogyha az érzésekről van szó :D Vagyis helyesbítve inkább nem voltam, mert sokat próbáltam javítani ezen az utóbbi időben

Nem tudom beteljesülés alatt pontosan mit értesz, maga a kapcsolat beteljesülését vagy mást, de hát lehet ebben valami.

Mindenesetre, abban mindenképp igaza van az elsőnek hogy a talin mindenképp kiderül, csörgök addig is annyira idegesíti az agyam hogy egyszerűen nem értem mi a szándéka most.

2023. okt. 6. 03:35
 4/4 anonim ***** válasza:
85%

Ürügy a találkozásra. Megbocsátható kis trükk. Vonzódik hozzád. Átgondolta, hogy suták voltatok, félszegek, elmentetek egymás mellett . Nem egyedi. Nagyon aranyos.

Nem kezdi mindenki ajtóstul, és ez nem is baj. Sokszor a megtett út sokkal szebb, mint a célbaérés.

Sok szerencsét!

2023. okt. 6. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!