Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok mondani olyan témákat, amik egy lányt érdekelhetnek beszélgetés közben? (többi lent)
Figyelt kérdés
Rá szeretnék írni egy lányra,már ráírtam egyszer,akkor is jól elbeszélgettünk,élőben is sokat szoktunk dumálni,mivel egy suliba járunk.Most jelenleg nincs egy témám sem(nem vagyok most túl jó passzba,nem jut eszembe semmilyen téma),úgyhogy a ti segítségeteket szeretném kérni.
Ja,és még vmi. Hajlamos vagyok rengeteg mindent kérdezni,amitől már egy kicsit "oknyomozónak" tűnhetek. :/ Hogy tudjak kérdés után beszélgetni arról a témáról ?
Úgy,hogy ne állandóan magamra tereljem a témát ? Erre is hajlamos vagyok sajnos,ezen is szeretnék változtatni.
2016. nov. 21. 20:59
1/2 anonim válasza:
Igazából semmit nem tudunk a lányról így elég nehéz megmondani, hogy milyen témákról beszélgethetnél vele. De pl. beszélgethetsz vele sportról, szabadidős tevékenységről, esetleg beszélgethettek olyan vicces dolgokról amik valamelyikőtökkel történtek. De, mint mondtam ezt leginkább a beszélgetőpartner érdeklődési köre szabja meg.
2/2 anonim válasza:
Egy olyan ember aki megfogja a lányt annak nem kell ilyet kérdeznie mert a legtöbben nim mindegyik de általában a kreativitást értékelik. Ha valaki a semmiről is tud érdekeseket mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!