Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek volt már olyan hogy egy padtársatok elkezdte fogdosni a lábatokat?
Szólj az ofőnek vagy, vagy jelentsd az igazgatóságnál. Hány éves vagy? És lány vagy fiú?
Ha kiskorú vagy akkor a szüleinek (sajátodnak is) is nyugodtan szóljatok hogy kezdjenek vmit a gyerekkel mert téged zavar.
Ez technikailag molesztál téged. Privát helyekre nem nyúlkál?
Utasítsd vissza hangosan, hogy a többiek is hallják, hogy vigye a kezét a comodtól, mert felpofozod.
Úgy elszégyelli magát, hogy levegőhöz sem jut.
Gimiben volt egy nagyon vallásos osztálytársnőm és leszbikus lány is. A vallásos lány soha semmilyen formában nem bántotta a leszbikus lányt, ő viszont folyamatosan alázta azért, mert vallásos. Egy csoportbontásos órán egymás mellé ültették őket (elém), a leszbikus lány folyamatosan vigyorogva fogdosta a vallásos lány combját, és a combja közé is benyúlkált. Szegény többször rávert a kezére, meg felhúzta a térdét, hogy a másik kezét a padhoz üsse, de végül mi szóltunk, hogy nem hagyják békén. Elég gáz volt, mert az osztály nagy része kiröhögte, hogy perszeee nem élvezte... de leszbit kiküldték és igazolatlan órát kapott. Elég szemét csaj volt amúgy, mindenkit igyekezett bántani, alázni, de komolyabb ügy sose lett ebből, mert nem mertünk szólni.
Te ne légy ilyen! Szólj a tanárnak, a szüleidnek, ha kell jelentsétek fel.
Attól még voltak ott mások is. Szólj hangosan, hogy hagyjon békén, vagy feljelented.
Nekem egy kolléga irkált szexuális tartalmú messenger üzeneteket, először szóltam neki, hogy fejezze be, aztán szóltam a főnöknek és figyelmeztetést kapott.
És mi a francért nem szólsz ÓRA UTÁN az ofőnek??
Plusz mit tudnának csinálni ami negatív lenne? Szólnának valakinek aki tud vmit csinálni? Vagy mitől félsz?? Nem csináltál semmit szóval semmi hibád nincsen.
Kap büntetést a padtársad. Ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!