Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Segitség ?? nem tudom hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segitség ?? nem tudom hogy mit gondoljak erről?? más aki volt már ilyen helyzetben hogy eroszakolták majdnem meg? barát?

Figyelt kérdés

en vagyok a fiu, ő a lany.

en nem baratkozom egy lannyal sem rajta kivul. tudja, mondtam mar neki regen hogy nem szeretem ha mas fiukkal baratkozik.

megis ezt tette, es most tudom meg hogy az egyik majdnem megeroszakkolta.

nem nagyon nezi meg az uzeneteimet szoval jo lenne ha itt valaki tudna segiteni.

megis hogy kerulhet valaki olyan helyzetbe a haverjával hogy majdnem megeroszakkolta?? hogy kerulhettek ennyire kozel egymashoz, vagy mi ?? hogy lehetséges egyáltalán?

ha van itt olyan lany akivel ez tortent, az hogy? ennyire kozel kerultetek egymashoz vagy micsoda ?

nagyon duhos vagyok ra es megcsalva feltekenynek erzem magam emiatt... legszivessebben lekrvaznam hogy meg csodalkozik hogy ez tortent..

es meg egy kerdes, azt mondta neki egy tanult felnott, hogy lehetseges hogy a baratnom is bortonbe mehet. hogy lehetseges ez? hogyha a őt akarták megeroszakkolni? akkor miert nem csak a fiu?

egyszeruen nem tudom hogy mit hidjek. amilyen allopotban vagyok most inkabb soha nem allnek vele szoba

2023. szept. 6. 11:01
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

nem erre gondoltam. nagyon nem erre

de miert ilyenek itt az emberek? es meg fel vannak ertekelve ezek a valaszok

2023. szept. 6. 18:56
 12/19 anonim ***** válasza:
73%

azét nagyon ne bántsd magad, ez lehet sima éretlenség is, amit belátva, hogy túlzás kinőhetsz.

Nekem egyszer nagyon tetszett egy lány, találkozgattunk is, aztán kiderült, hogy köszöni, de van barátja. Azért jóban maradtunk, mert amúgy érdekeltük egymást, mint emberek. Na, és akkor ő elkezdett találkozgatni egy harmadik fiúval. Hát én olyan féltékeny lettem! :-D A sima barátjára nem, na de erre az új srácra! Érted! :-) Szóval az ember szíve játszik vele... Keress más lányt, akit te is érdekel,sz figyelj rá, figyelj arra, hogy mit mondd, ne csak te dönts el mindent a kis fejedben! Aztán majd egyszer sikerül összejönni valakivel!

50f

2023. szept. 6. 19:22
 13/19 A kérdező kommentje:

most olasva ezt eszembe jutott az is hogy ezek a fiuk akik haverkodnak vele, lehet hogy nem is tudjak hogy o mar foglalt... es remenykednek hogy lesz belole valami a ”csajjal” szoval mostmar ez is zavar :(

sokszor tul gondolok dolgokat es bele latok mindent a legrosszabbat.

rosszul esik hogy o ossze szedett most egy jopar fiu havert stb, nekem meg barataim se vannak. csak o van nekem es mas lannyal sem szoktam lenni csak vele

rossz bele gondolni hogy kettesben van olyan fiukkal akik tuti hogy vegig bamuljak a testet es vagynak ra stb

de remelem hogy nem lesz semmi baj a baratnommel. es nem hagy mely nyomott benne ez az egesz.

2023. szept. 6. 19:46
 14/19 anonim ***** válasza:
51%
Ha flörtölt volna vele akkor nem mondta volna el neked,mert tudná,hogy ő is hibás. Szerintem inkább segíts neki feldolgozni és próbálj meg vigyázni rá. Érezze is ,hogy veled biztonságban van!
2023. szept. 7. 13:12
 15/19 anonim ***** válasza:
83%

Ha az én barátnőmmel erőszakoskodott volna valaki, leszarnám,hogy haver volt vagy sem..letépném a f.xát és beleadnám a szájába,hogy többet még hugyozni se tudja használni!

Légy férfi!

2023. szept. 7. 13:14
 16/19 anonim ***** válasza:
Az az érzésem, hogy ti nem egy pár vagytok. De lehet tévedek. Ti egy pár vagytok? Akkor valóban felkereshetnéd azt a csávót. De szerintem te csak bele vagy esve, de nincs veled.
2023. szept. 7. 13:34
 17/19 anonim ***** válasza:
de ha ti egy pár vagytok ,akkor ez a lány valóba nem helyesen viselkedik
2023. szept. 7. 13:34
 18/19 anonim ***** válasza:
Ha ez valóban így történt, akkor rég a barátnőd mellett lenne a helyed és lelki támogatást nyújtani neki, a csávónak meg minimum be kellett volna húznod egy akkorát, hogy eltorzuljon az arca. Ehelyett magadat sajnáltatod gyakorin... Micsoda férfi vagy!
2023. szept. 7. 13:37
 19/19 A kérdező kommentje:
igaz
2023. szept. 7. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!