Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segitség ?? nem tudom hogy mit gondoljak erről?? más aki volt már ilyen helyzetben hogy eroszakolták majdnem meg? barát?
en vagyok a fiu, ő a lany.
en nem baratkozom egy lannyal sem rajta kivul. tudja, mondtam mar neki regen hogy nem szeretem ha mas fiukkal baratkozik.
megis ezt tette, es most tudom meg hogy az egyik majdnem megeroszakkolta.
nem nagyon nezi meg az uzeneteimet szoval jo lenne ha itt valaki tudna segiteni.
megis hogy kerulhet valaki olyan helyzetbe a haverjával hogy majdnem megeroszakkolta?? hogy kerulhettek ennyire kozel egymashoz, vagy mi ?? hogy lehetséges egyáltalán?
ha van itt olyan lany akivel ez tortent, az hogy? ennyire kozel kerultetek egymashoz vagy micsoda ?
nagyon duhos vagyok ra es megcsalva feltekenynek erzem magam emiatt... legszivessebben lekrvaznam hogy meg csodalkozik hogy ez tortent..
es meg egy kerdes, azt mondta neki egy tanult felnott, hogy lehetseges hogy a baratnom is bortonbe mehet. hogy lehetseges ez? hogyha a őt akarták megeroszakkolni? akkor miert nem csak a fiu?
egyszeruen nem tudom hogy mit hidjek. amilyen allopotban vagyok most inkabb soha nem allnek vele szoba
nagyon duhos vagyok ra es megcsalva feltekenynek erzem magam emiatt... legszivessebben lekrvaznam hogy meg csodalkozik hogy ez tortent..
Szégyelld magad, kisfiam. Ez áldozathibáztatás, amit te csinálsz. Hogy ő milyen helyzetbe került, hogy nagyobb baj is lehetett volna ebből, az téged egyáltalán nem érdekel, mindig csak TE meg TE meg TE. Szánalmas vagy.
Aha, hát ez elég egyoldalú. Gondolom te azt hiszed, hogy ti jártok, ő meg erről nem tud.
A lányoknak is van ám beleszólása, hogy ők járnak-e valakivel.
ne akarj ennyire uralni egy másik embert.
gondolom hiába beszélek
50f
Egy barátnömet eröszakolta meg egy haverja, a történet annyi volt, hogy nagyon kellett neki WC-re menni a városban, a haver a közelben lakott, és mondta neki, akkor jöjjön be oda, nem kell keresgélnie valamit, ahová be tud menni (a környéken nincs nyilvános WC!).
Amikor kijött a WC-böl, a srác lefogta, a kezét összekötözte, leeángatta róla a nadrágot és megeröszakolta. Utána meg megfenyegette, ha elmondja bárkinek is, akkor szól a lány barátjának, a lány esett neki, direkt azért is ment fel hozzá, nem is kellett neki WC-re menni.
A lány meg természetesen félt, hogy rosszat gondolnak róla és hallgatott
de fajdalmas arra gondolni hogy kitudja flortolt vele simogatta stb..
de mar tisztabban latok, es bocsanat
beteg abberált állat vagyok...emberek közelébe sem kellene mejnek, ez azért már tuzlzás amiket itt mondtok rám igy ismeretlenül, azért mégsem én erőszakkoltam valakit hogy ilyeneket mondtok rám
és már bocsánatot is kértem
"hogy valami rosszul esik nekem, es megis azt csinalja"
Igen, direkt megerőszakoltatta magát, hogy neked rosszul essen. Jajj, te szegényke, nagyon sajnálunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!