Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak egy buta lánnyal?
Úgy érzem, hogy valami pótbátyus vagyok, annyira agyhalott. Úgy játszanak vele a fickók, hogy az valami hihetetlen, a legdurvább az egészben, hogy teljesen debil. Például voltak barátai (mármint palija), és szakítottak vele.
De valami függősége lehet, valami mentális betegsége, mert mindig visszament hozzájuk. És ilyenkor már nem is voltak együtt, csak úgy dugogatták a csajt.
És ezt elfogadta. Mintha ez teljesen normális lenne. De mondom, ezek kihasználják, ő meg nevetett, de hát olyan jófejek.
Mit csináljak egy ilyen csajjal?
Hagyd a fenébe az ilyeneket.
Nekem is volt dolgom néhány ilyen lánnyal és az egyik sem volt különb a másiknál. Egyszerűen annyira ostobák voltak hogy le sem esett nekik hogy csak kivannak használva és nem csak a szex terén, hanem jóval más dolgokba is. Én már a sokadik után is mondtam neki hogy hagyja, nem éri meg, de nem fogta fel. Aztán meguntam és hagytam az egészet. Aztán amikor eltelt jó pár hónap és leesett neki a dolog akkor neki állt nekem sírni hogy nekem volt igazam és mennyire sajnálja hogy nem hallgatott rám.
Dugd meg te is és kész.
Kérdezd meg, hogy akkor ha én is jófej vagyok, akkoor velem is szexelsz?
"kivannak használva".
vannak + kihasználva = ki vannak használva.
1. A szabadba kilóg; lefedés alól kinyúlik.
A gyereknek kivan a lába a takaró alól. A kocsi orra kivan a garázsból, ezért nem lehet bezárni az ajtót.
2. Szleng: Pontosan annyi; egy mennyiség, összeg teljesen rendelkezésre áll. Kereken a kívánt értékű.
Már kivan a házra a pénz, ezért elkezdhetünk tervezgetni. Elmegyek a vásárba, mert kivan a ló ára.
3. Szleng: Nagyon kimerült; teljesen elfáradt egy személy vagy állat.
Már kivagyok a munkától, és csak aludni fogok a hétvégén. A feleségem annyira kivan, hogy alig lehet vele beszélni.
4. Szleng: Nagyon ideges; szokatlanul ingerült, feldúlt lelkiállapotú.
Már kivagyok a főnök nyaggatása miatt. A gyerek már teljesen kivan az iskolától.
5. Szleng: Nagyon elhasználódott, alig működik egy gép.
A kocsim annyira kivan, hogy már be sem indul. Lecserélem a telefonomat, mert ez már kivan.
6. Régies: Jól mulat; kellemesen tölti az időt.
Ugyancsak kivannak a vendégek a lagziban. Jól kivan a két gyerek egymással, és szépen eljátszanak.
7. Régies: Jó barát; szerelmi viszonyban van.
Nagyon kivannak egymással a fiatalok. Az ifjú házasok boldogan kivannak.
Neki ez jó. Jófej, avagy elvan velük.
Neki nem baj, mert élvezi a szexet. Nem csak butus, felszínes is. Nem sérül úgy, mint te tennéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!