Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a drága barátnőmnek annyi esze van mint egy papucsállatkának?
Az a helyzet, hogy nem vagyok valami túl érzelmes gyerek(17/F). Konkrétan senkit nem szeretek, de a barátnőmet(16/L) kifejezetten..
De olyan buta néha, hogy olykor azt hiszem, egy tyúknak több esze van.
Ez főleg azért nagyon bosszantó, mert egyféle embert, utálok, és kerülök.. És az pont a buta ember.
Ki nem állhatom őket. Olyan idegállapotba tudnak tenni.
Barátnőm, kb minden másnap dührohamot okoz nekem. Ezeket a rohamokat próbálom elnyomni, hogy ne nagyon látszódjanak rajtam. Több kevesebb sikerrel megy is..
DE! Már annyira nem bírom, olyan ideges vagyok miatta!
Szakítani nem tudunk, nagyon kedvelem, már próbáltam szakítani, de nem ment, mert úgy ragaszkodik hozzám. Még a szünetben sincs benne..
Szóval, valaki nem tudna valami megoldást? Ja.. És miatta elég keményen rászoktam a biciklizésre. Az eléggé lenyugtat, de az költséges sport. Szóval a dührohamok teljes eltörlésére szeretnék elsődlegesen rákoncentrálódni, illetve valahogy egy kis észt vinni a lányba. 1 éve vagyunk együtt.
VAn egy táborom, ott szerintem kitudnánk gyógyítani a gondokból, de csak akkor persze ha beleegyezik, semmit nem erőltetek.
UI: -Hitler
Hidd el, hogy nem én szólítottam le x) .
Egyszerűen miután sokáig "nyomult", hihetetlenül megkedveltem.
Gázzuhanyt neki!
Még azthinné eper illatú zuhanyt kap
Hitler
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!