Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem találok normális...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok normális párkapcsolatot?

Figyelt kérdés

Mindenkitől pozitív visszajelzést kapok a külsőmmel és a belsőmmel is kapcsolatban,van humorom is és kedves vagyok próbálok értelmes lenni és mindig figyelmes,de még sem találok egy fiút sem akinek fent tudnám tartani az érdeklődését irántam, kivéve az olyan fiúk akik csak azt akarják vagy azok akik nekem nem annyira jönnek be és én az ilyeneket pedig nem akarom kihasználni.de nagyon vágyok már egy normális kapcsolatra,valahogy sosem jön össze,mit tehetnék hogy jobb legyen ?nem vagyok olyan hogy 1 nap 2 mondatot írok hanem rendszeresen ahogy csak tudok válaszolok,de nem tudok beszélni senkivel se rendesen mert csak én hozok fel témát.ennyire nem érdekelnék senkit ?vagy mi lehet az oka ?

Megkérdeztem erről már több embert is és szinte mindenkinek az volt a véleménye hogy azért lehet ez mert túl jónak gondolnak és nem gondolnák hogy sikerülne velem bárkinek is össze jönnie mert ők nem ennyire "tökéletesek"most csak idéztem hogy mások mit gondolnak erről.viszont én nem tartom magam azért sem tökéletesnek sem túl jónak, én csak próbálok mindenből a lehető legjobbat kihozni

2023. aug. 25. 22:40
 1/2 anonim ***** válasza:
60%

1. Hány éves vagy?

2. Nem mindegy hol keresel, és milyet. Én 22/N vagyok, férjhez mentem. Írj nekem üzenetet, hátha tudok neked tanácsokat adni.. amolyan "nővérkènt" :)

2023. aug. 25. 22:58
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem már csak egy kis szerencse kell neked, hogy a megfelelő emberrel találkozz.
2023. aug. 26. 00:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!