Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az para, hogy a volt osztályfőnököm lányával kavarok?
Figyelt kérdés
2023. aug. 19. 23:16
1/12 anonim válasza:
Nem, izgalmas, főleg, ha 30 vagy, ő meg 15.
2/12 anonim válasza:
Hááát...egy durva szakítás, vagy egy nagyobb balhé lehet nem tenne jót a tanulmányaidnak.
4/12 anonim válasza:
Milyen volt a kapcsolatod az ofővel?
5/12 anonim válasza:
Hehej én ismörlek embör...
Jól húzd meg azt a lányt!
7/12 hungarikum_202 válasza:
"volt osztályfőnököm"
8/12 anonim válasza:
ja igeen milyen a kapcsolatod a volt osztályfőnököddel?
9/12 anonim válasza:
Én egy edzőm lányával jártam pár éve. Mi titokban tartottuk. Titokban találkoztunk stb. De csak azért, mert nem volt annyira jó viszonyom az anyjával.
10/12 anonim válasza:
Dehogy para. Ha az osztályfőnököd lenne akkor lehetne belőle gondod, de így nem tud mit tenni még ha nem is kedvelt téged az ofő. Ez a kettőtök dolga, más véleményére ne adjatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!