Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hagyjam ezt a lányt szerintetek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam ezt a lányt szerintetek?

Figyelt kérdés

Van egy lány akit megismertem még covid alatt, bejelöltem beszélgettünk de nem nagyon válaszolt olyan érdekesen gondoltam hagyom. Nem válaszoltam neki. (aztán kiderült hogy ő akart volna még beszélgetni)

Aztán 1 év után ráírtam hogy mi újság, válaszolt pár napon belül azt hiszem gondoltam megint nem akar beszélgetni de azért válaszoltam arra amit írt és utána gyors és jó választ kaptam mindenre. Elkezdtünk beszélgetni, nagyon összemelegedtünk, minden passzolt már ő írt nekem jóreggelt üziket, vagy ha nem "<3" ilyennel vagy hasonlókkal köszöntem el tőle szólt stb. Aztán elmondta hogy van pasija, de szeretne velem beszélgetni de barátként. Mondom jó akkor biztos megváltozik majd sok dolog, de nem kiöntötte a lelkét mindenről, hogy a pasija milyen, meg hogy én nem vagyok számára közömbös minden... Ez ment tényleg ha 1-2 beszélgetés részletbe beleolvasna egy ember azt hinné hogy nem barátok vagyunk...

Aztán még picit ment ez és egyik este azt mondta sok gond van a fejébe most mennie kell, másnap rákérdeztem hogy mi a baj és mondta hogy szakítani fog a pasijával, de nem miattam, csak amióta velem beszél jött rá hogy semmi nem jó náluk(xd). Aztán kicsit később meg sírt és mondott még dolgokat és a lényeg hogy mégse... Most a pasija elvileg megváltozott és minden fasza, és most tényleg úgy írunk mint két barát.

2023. aug. 19. 00:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
De nem fogod xd
2023. aug. 19. 14:33
 12/13 A kérdező kommentje:
vagy de
2023. aug. 19. 17:34
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Esély van rá, csak nem sok plusz hülyét cdinálsz magadból miatta. Szerintem ennxit nem ér, de ha neked igen akkor hajrá. Csak tudod az emberek lenézik a simpeket.
2023. aug. 19. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!