Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hagyjam ezt a lányt szerintetek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam ezt a lányt szerintetek?

Figyelt kérdés

Van egy lány akit megismertem még covid alatt, bejelöltem beszélgettünk de nem nagyon válaszolt olyan érdekesen gondoltam hagyom. Nem válaszoltam neki. (aztán kiderült hogy ő akart volna még beszélgetni)

Aztán 1 év után ráírtam hogy mi újság, válaszolt pár napon belül azt hiszem gondoltam megint nem akar beszélgetni de azért válaszoltam arra amit írt és utána gyors és jó választ kaptam mindenre. Elkezdtünk beszélgetni, nagyon összemelegedtünk, minden passzolt már ő írt nekem jóreggelt üziket, vagy ha nem "<3" ilyennel vagy hasonlókkal köszöntem el tőle szólt stb. Aztán elmondta hogy van pasija, de szeretne velem beszélgetni de barátként. Mondom jó akkor biztos megváltozik majd sok dolog, de nem kiöntötte a lelkét mindenről, hogy a pasija milyen, meg hogy én nem vagyok számára közömbös minden... Ez ment tényleg ha 1-2 beszélgetés részletbe beleolvasna egy ember azt hinné hogy nem barátok vagyunk...

Aztán még picit ment ez és egyik este azt mondta sok gond van a fejébe most mennie kell, másnap rákérdeztem hogy mi a baj és mondta hogy szakítani fog a pasijával, de nem miattam, csak amióta velem beszél jött rá hogy semmi nem jó náluk(xd). Aztán kicsit később meg sírt és mondott még dolgokat és a lényeg hogy mégse... Most a pasija elvileg megváltozott és minden fasza, és most tényleg úgy írunk mint két barát.

2023. aug. 19. 00:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha kell neked mint lánybarát ne hagyd, ha többet akarsz, akkor viszont hagyd.
2023. aug. 19. 00:21
 2/13 A kérdező kommentje:
Kell lánybarát mert 1-2 haverom van akikkel beszélek néha az kevés, de nem tudok rá úgy tekinteni csak mert minden passzol bennünk.
2023. aug. 19. 00:34
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Fejben már megcsalta a barátját,ha még vele van együtt de olyanokat említ,hogy nem vagy neki közömbös. Ha szét is megy vele, van esély hogy melletted is ilyen ,,,fiú barátai''' legyenek,aztán nézhetnéd magad.
2023. aug. 19. 00:45
 4/13 A kérdező kommentje:

de mégse tette meg lol és amúgy igazad van megértem, de akkor is ezt csalódásnak élem meg

és ha csak pár hónapunk lett volna szép, akkor is megérte volna, boldogabb lennék mint most

2023. aug. 19. 00:50
 5/13 anonim ***** válasza:
78%
Az a baj, hogy simán dobna téged is, ha jönne egy újabb srác a képbe. Én egy egyszeri opciónak megtartanám, de hosszú távra nem terveznék vele.
2023. aug. 19. 01:06
 6/13 A kérdező kommentje:
okés ezt írtam feljebb is, hogy mondjuk milyen szép lett volna vele ez a nyár, de most rosszabb mintha erőröl kezdenénk mindent, ha most fogom és leszarom akkor utána még nagyobb hátrányba leszek, vagy nem?
2023. aug. 19. 01:10
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen off a csaj, de te is hulyehl vagy h egy foglalt csajra pazarlod az idodet.
2023. aug. 19. 05:45
 8/13 anonim ***** válasza:
83%

,,ha nem "<3" ilyennel vagy hasonlókkal köszöntem el tőle szólt stb. "

Ennek mi értelme van? Ez csak egy üres üzenet...

2023. aug. 19. 08:19
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyél már ennyire nyomi kérdető. A csaj egyértelműen csak zsebben tart, hogy ha a pasijával szétmennek (márpedig szét fognak előbb utóbb ha van egy kis esze a srácnak) akkor jó leszel pótléknak, vagy beszélgetőpartnernek meg egónövelőnek még talál valaki mást. Nem tart a barátjának, csak egy szerencsétlennek akit akkor bolondít meg amikor csak tud.
2023. aug. 19. 08:56
 10/13 A kérdező kommentje:
Én akkor is megakarom dugni
2023. aug. 19. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!