Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok milyen programnak örülnétek egy első randin?
Figyelt kérdés
találkozni fogok egy lánnyak akivel eddig csak beszélgettem. nincs tapasztalatom, így nem tudom hogy hova vigyem el. moziba, étterembe nem szeretnèm, mert ezek tök sablonos dolgok, és meg se tudjuk egymást ismerni pl egy moziban. de megjátszani sem akarom magam, hogy valami dràga programra, vagy olyanra viszem el ami teljesen távol áll tőlem. egy szép helyen sètálás, beszélgetès, és utána valahol kajálàs jó ötlet? vagy minek örülnétek?2023. aug. 16. 13:33
1/7 anonim válasza:
Assembly-ben írtnak. Az lenyűgöz.
3/7 anonim válasza:
Igen (mármint a séta).
Séta után már tudsz róla pár dolgot, ennek függvényében alakíthatod a többit.
5/7 anonim válasza:
Sétálás jól hangzik. Viszont sok lány, első néhány randin nem igazán mer, úgy enni. Én inkább fagyit, kávézást, vagy esetleg kisebb sütit ajánlanék helyette. Sok sikert! :)
6/7 anonim válasza:
Talán a séta a legjobb, mert akkor 100%-ban egymásra tudtok figyelni és nem kerül senkinek semmibe.
7/7 anonim válasza:
Étterem, utána séta a természetben, és közben egy kis fagyizás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!