Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Melyik kinézetű lány lenne az esetetek?
Figyelt kérdés
2023. aug. 15. 11:49
A kérdező szavazást indított:
Szőke hajú és kék szemű
Szőke hajú és barna szemű
Barna hajú és kék szemű
Barna hajú és barna szemű
Szőkés-barna hajú és kék szemű
Szőkés-barna hajú és barna szemű
Fekete hajú és kék szemű
Fekete hajú és barna szemű
Vörös hajú és kék szemű
Vörös hajú és barna szemű
55 szavazat
1/14 anonim válasza:
Pech, de a zöld szem és barna haj kombó a kedvencem, és az biza nincs a listán.
2/14 anonim válasza:
Szőke / szőkés-barna hajú és zöld szemű!
3/14 anonim válasza:
Vannak azok a gyönyörű, smaragadszemű cigánylányok... Úristen, de hiányzol Erika!
4/14 anonim válasza:
Ezek közül szerintem pont egyik sem releváns. Hogy milyen színű a nő haja, az sosem érdekelt, és a legtöbb férfit sem (preferencia persze lehet, de nem nagyon esik meg hogy egy pasi a haja színe miatt utasítson el bárkit is), hogy milyen a frizurája, mennyire ápolt, az már sokkal inkább.
7/14 anonim válasza:
6: Én komolyan írtam (5. vagyok)... persze azt nem kívánnám, hogy betegség miatt legyen kopasz.
8/14 anonim válasza:
Szőke vagy barna haj és zöld szem.
10/14 anonim válasza:
Mindegyikben láttam már szépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!