Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy néznek ki így a mai fiatal lányok?
Van aki alapból idősebbnek néz ki. Engem is pl. van, hogy két évvel többnek néznek a valódi koromnál, pedig sosem sminkeltem. Egyébként pedig oké, hogy vannak ilyen nagyon durva esetek, de azért valljuk be, nem minden tízéves vakolja magát...
Amúgy bocsi, de ezt nem bírom kihagyni. A muszájt j-vel írjuk, nem ly-nal :)
Én is fogom a fejem a mai tinik láttán, pedig én sem vagyok öreg (22), pár éve még én is tizenéves voltam.
Ezek a 13-15 éves kistinik fél kiló vakolat nélkül már ki sem teszik a lábukat az ajtón. Az egész fejük fénylik a highlightertől, mint egy diszkógömb, mert ekkor még csak ennyire amatőr szintű a technikájuk, de azért KELL nekik. Az ajkukat is túlrajzolják, pluszban még valami nedves hatású szájfénnyel is összekenik. A szememben az akaratlanul is lotyós hatású. Ez természetesen dob rajtuk jópár évet. No, meg a mindenféle kihívó, kivágott ruhadarab. Némelyik olyan szettekben jár iskolába, mintha 18+-os night clubba készülne.
Ők az a generáció, akiknek a +1 szülője az internet, az Instagram, a TikTok, a YouTube videóklipjei, ahol azt látták már “tizenpár” évesen, hogy a Jenner libák már 16-18 évesen olyan képeket lőttek magukról, hogy kint volt mindenük és az egész fejük csupa vakolat volt. A TikTok sem könnyíti meg a helyzetüket, mert ott azt látják, hogy a laza pórázon fogott, elkényeztetett újvilági kislányok is kivakolt képpel, félmeztelenül táncikálnak, ez pedig nem tesz jót az önelfogadásuknak, ők is rájuk akarnak hasonlítani, mert azt közvetítik, hogy csak úgy lehetsz menő, ha egy kiskorú prostinak nézel ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!