Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha mindenki leszar?
18 éves vagyok és próbálok beszélgetni az emberekkel neten.
Mindig az van hogy nem igazán vagyok fontos nekik (lányokra gondolok, fiúkkal gamelek oké...)
Valaki nem is válaszol, valaki meg csak szemetesnek használ.
Az amit a 6-os írt,vagy ha nagyon nem vagy közösségi ember akkor megszokod,ez van. Mást nagyon nem tudsz csinálni,de előbb-utóbb valami majdcsak kialakul
Csak ne savanyodj be,itt a gyk-n sok megkeseredett nethuszárt lehet találni,azt az állapotot kerüld el mindenképp
Engem most augusztusban kerülnek az emberek. Júliusban is voltak bukásaim, de az más. Jelenleg 1 ember van az online életemben aki fontos és törődök vele.
Lányként online ahol fent vagyok, barátkozós app, az emberek nem írnak (ritka kivétel ha igen) hanem elvárják hogy a másik írjon nekik. Biztos mert megunták hogy ők írnak rá lányokra. Megértem, de minket meg annyian jelölnek be (átlag 5-10/nap, igen ez soknak számít) hogy nem lehet mindenkire ráírni. Amúgy is jobb ha van max. 5 jó barátod mint 15 felszínes. Főleg ha könnyen eleged lesz az emberekből.
Próbálkozz, az elején nehéz elvárni hogy fontos legyél, de ha utána sem érzed így akkor meg kell említeni, főleg ha nem csak néhanapján beszéltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!