Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha mindenki leszar?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha mindenki leszar?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok és próbálok beszélgetni az emberekkel neten.

Mindig az van hogy nem igazán vagyok fontos nekik (lányokra gondolok, fiúkkal gamelek oké...)

Valaki nem is válaszol, valaki meg csak szemetesnek használ.

2023. aug. 12. 22:34
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szokd meg, lépj tovább.
2023. aug. 12. 22:47
 2/9 A kérdező kommentje:
hát de végtelenségig nem jó
2023. aug. 12. 23:06
 3/9 LuckyLevi ***** válasza:
40%
Szarj le te is mindenkit!
2023. aug. 13. 01:40
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
#2 valóban, ezért kell leszarni és tovább lépni, mert a nagy számok törvénye alapján elöbb utóbb találsz majd valakit. Persze nem árt ha nem ugyan úgy mész oda mindenkihez, hanem átgondolod mi volt a baj az előzőnélnés próbálsz rajta javítani.
2023. aug. 13. 06:46
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mivel szoktál ráírni a lányokra?
2023. aug. 13. 10:04
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
én semmiképp nem beszélgetnék neten, mert én is az a fajta vagyok aki nem tud komolyan venni egy olyan embert aki csak a chaten írogatja a magáét meg kamuzgat, túl sokszor basztak már át hogy én bárkivel is foglalkozzak az interneten, menjél ki az utcára, közösségekbe és barátkozzál, sokkal komolyabb barátságok születnek odakint és látod is ha a másik csak kihasználna vagy átejt, hamarabb letudsz lépni mint ahogy neten rájönnél
2023. aug. 13. 11:43
 7/9 anonim ***** válasza:
34%
Én is hasonló helyzetben vagyok lányként. :(
2023. aug. 13. 12:36
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Az amit a 6-os írt,vagy ha nagyon nem vagy közösségi ember akkor megszokod,ez van. Mást nagyon nem tudsz csinálni,de előbb-utóbb valami majdcsak kialakul

Csak ne savanyodj be,itt a gyk-n sok megkeseredett nethuszárt lehet találni,azt az állapotot kerüld el mindenképp

2023. aug. 13. 15:51
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Engem most augusztusban kerülnek az emberek. Júliusban is voltak bukásaim, de az más. Jelenleg 1 ember van az online életemben aki fontos és törődök vele.

Lányként online ahol fent vagyok, barátkozós app, az emberek nem írnak (ritka kivétel ha igen) hanem elvárják hogy a másik írjon nekik. Biztos mert megunták hogy ők írnak rá lányokra. Megértem, de minket meg annyian jelölnek be (átlag 5-10/nap, igen ez soknak számít) hogy nem lehet mindenkire ráírni. Amúgy is jobb ha van max. 5 jó barátod mint 15 felszínes. Főleg ha könnyen eleged lesz az emberekből.

Próbálkozz, az elején nehéz elvárni hogy fontos legyél, de ha utána sem érzed így akkor meg kell említeni, főleg ha nem csak néhanapján beszéltek.

2023. aug. 13. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!