Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baba arcom van, mindenki gyereknek néz, mit csináljak? 19L
Figyelt kérdés
2020. júl. 14. 16:49
2/7 anonim válasza:
Ugyanez az én problémám is, mindig is jó pár évvel kisebbnek néztek. Legjobb esetben is csak 15-nek tűnök, sokan alig hiszik el, hogy már 18 vagyok. Én egyáltalán nem sminkelek, szóval lehetséges, hogy az segítene, nem tudom, te hogy vagy ezzel. Egyébként egyrre kevésbé érdekel, és tudom, hogy 30-40 évesen egy áldás lesz fiatalabbnak tűnni.
3/7 anonim válasza:
Ne aludj, csak napi három órát, táplálkozz rosszul és dohányozz, garantáltan leharcolja a baba pofidat. De az is elég, ha szülsz egy gyereket. :D
4/7 anonim válasza:
Engem tíz évvel fiatalabbnak néznek. Anno zavart, ma már nem. Örülj neki, ha majd negyven leszel, jóval fiatalabbnak fognak nézni. Ez genetika, valószínűleg ilyen géneket örököltél. Sokkal jobb, mintha mondjuk ennyi idősen már 35-nek néznél ki. Volt olyan ismerősöm, aki 22-23 évesen vagy 40-nek nézett ki.
5/7 anonim válasza:
Nem segit, a baba arcom megmaradt csak tobb a taska es a fekete karika a szemem alatt :D
6/7 anonim válasza:
Örülj neki.
Nem vagy esetleg alacsony?
Azok általában fiatalosak ;)
7/7 anonim válasza:
Nem baj az, legalább fiatalos vagy. Engem 19 évesként néznek 23-24 évesnek, ez van, ezt kell szeretni 😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!