Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miként törődjek bele abba...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miként törődjek bele abba hogy hátralevő életembe soha életembe nem lesz fiúm, szexuális kapcsolatom és szüzen halok meg? Hogyan folytsam el magamban? 17/l

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, lassan 18 sose volt még fiúm. De még egy csók sem. Semmi. Barátaim sose voltak nagyon, rendkívül félénk vagyok. Nem járok bulizni, mivel nincs kivel, és hát és tényleg a világ legmagányosabb embere vagyok ami nyomaszt.

Hogy értsétek még sosem ölelt meg fiú. (Lány se nagyon csaladon kivül)

És nincs is reménye annak hogy fiúm legyen. Nagyon nagy elvárasom hogy fiatal legyen, de tenyleg az a tipikus haj, es nem viselem el ha idős egy kicsit sem. És a haj meg kinezet is fiatal legyen es lakjon közelbe. Na meg persze legyen vékony. Tudjátok mi, ez a fuckboy külső.

Bele kéne törődnöm aba hogy soha nem lesz kapcsolatom. Hogyan készüljek fel erre? Alkoholt nem ihatok egészségi okok miatt, kutyán gondolkodom hogy az társnak jó lenne az életben.

Mivel tudom hogy sose lesz fiúm igyekszem magamban elnyomni a szerelmi érzéseket, szexuális ingereket

Az én életemben nincs ilyesminek helye

A remény veszélyes dolog

Filmekben, sorozatokban tudatosan kerülöm a szerelmi jeleneteket mert sírnom kell a magánytól

Igyekszem nem beleélni magam abba ha maszturbálok, nem is próbálkozni semmi ilyesmivel, csikló izgatással stbvel. Mert tudom hogy ha felébresztem magamban ezeket az érzéseket csak lángra kapok és beüt a fiú hiány, beüt a magány. Csak depresszióba esek. Azon gondolkodtam hogy erényövet kötök magamra.

2023. aug. 6. 22:44
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
100%

De neked nem kell olyannak lenni,mint a többi lánynak,Te te vagy!

Van valami hobbid? Mi érdekel? Jársz valami külön órára?

2023. aug. 7. 11:04
 22/45 anonim ***** válasza:
100%

Ez már kezd komikus lenni... Azért akarsz "fuckboy" pasit mert másnak az kell?

Baszki... Az én párom 170 cm körül van, vékony de van egy kis pocakja, szemüveges, pattanásos kicsit az arca még most 25 évesen is és fogszabályzós...

Tudom, tudom, neked ő nem udvarolhatna... DE!

Értelmes, jó társasági ember, türelmes, kedves, segítőkész és még sorolhatnám mi miatt szerettem belé.

Ismerd meg magad, ismerd meg a határaidat és legyél nyitott. Kezdj ismerkedni akár baráti kapcsolatból (erre itt az oldalon is van egy ismerkedés fülecske), találj esetleg hobbit, ha nincs ami lefoglal stb.

Tudom, hogy jelenleg azt hiszed mennyire rossz neked, DE én az írásaid alapján nem mondanám, hogy te teszel azért, hogy ez ne így legyen.

2023. aug. 7. 13:04
 23/45 anonim ***** válasza:
81%

"Nagyon nagy elvárasom hogy fiatal legyen, de tenyleg az a tipikus haj, es nem viselem el ha idős egy kicsit sem."

Majd 35-40 évesen átgondolod.

2023. aug. 7. 13:34
 24/45 anonim ***** válasza:
100%

Felesleges bármit mondani neki. A kérdező súlyos elmebeteg, kényszerképzetei vannak, be van gyógyszerezve, a pszichiátriát járja.

Hónapokon keresztül volt etetve egy másik kérdése alatt, bőven az 1000 hozzászóláson felül, végül azzal tiltatta ki magát, hogy szexért cserébe cukorbetegeket akart behálózni a gyógyszerükért:

https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__egyeb-ke..

Nem lehet rajta segíteni, mert ez nem egy egyszerű netes tanácsadás ötlete. A következő kérdésében már az öngyilkosságról beszél:

https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskr..

Egy régiben pedig az eutanáziáról, mert könnyebb meghalni mint lefogyni:

https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdese..

Amíg nem viszik el végleg zárt osztályra, addig itt fog pusztítani, de inkább hagyjátok rá és ne etessétek tovább, mert csak romlik az állapota ettől.

2023. aug. 7. 13:53
 25/45 anonim ***** válasza:
100%

Szia, ez az életkor sok más embernek is okoz hasonló gondokat. Én, amikor 18 éves voltam és még szűz, meg akartam dögölni. Aztán még 24 éves koromig nem voltam képes arra, hogy egy lánnyal összejöjjek. Képtelen voltam erre, mert tele voltam rettenetes gátlásokkal.

Kéretlen tanácsom számodra az, hogy ne gondolkozz/rágódj ezen. Engedd el, mintha nem is lenne. Viszont járj sokat társaságba, mindenfélébe. Ha unod a mostaniakat, menj el tanfolyamra, csatlakozz kiránduló közösséghez (neten találni ilyeneket), menj el önkénteskedni múzeumba, állatmenhelyre, civil szervezetbe, tánciskolába, sportolj, menj el strandra, biciklizni akár egyedül is, vagy barátnővel. Legyél emberek között, nézd őket, és lehessen téged megtalálni.

Nem vagy ezzel az érzéssel egyedül! Kicsit az ezzel való foglalkozást tényleg tedd félre (tudom, nem könnyű), mintha már meg lenne oldva, és az életed többi részét építsd, és ne zárkózz be.

Mély levegő, adj magadnak időt!

50f

2023. aug. 8. 11:34
 26/45 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan már, minek temeted még magad meg a szexualitásod 17 évesen? Hidd el, bőven, BŐVEN van még időd találni valakit, de a hozzáállásodon tényleg változtatnod kellene, mert te csak külsőségekről beszélsz, olyan, mintha csak azért néznél meg egy fiút, hogy valami kifogást keress, hibát találj rajta. Ahelyett, hogy makulátlan fuckboy külsőről álmodozol, inkább arra kellene gondolnod, hogy szerelmes legyél, vagy hogy vonzó legyen az illető egyénisége... mert ez olyan, mintha valaki csak a filmsztár külsejű pasikra bukna, az átlagosakra nem, aztán rinyálna, hogy jaj de magányos.

Inkább próbáld a jó dolgokat figyelni, hogy mi az, ami tetszhet egy fiúban, még akkor is, ha nem 100% álmaid pasija... de idővel ez a szemlélet is megjön talán, ha okosabb leszel.

2023. aug. 8. 13:47
 27/45 anonim ***** válasza:
85%
Ez annyira... Fájdalmasan kamu volt...
2023. aug. 8. 13:50
 28/45 anonim ***** válasza:
100%

"Nagyon nagy elvárasom hogy fiatal legyen, de tenyleg az a tipikus haj, es nem viselem el ha idős egy kicsit sem. És a haj meg kinezet is fiatal legyen es lakjon közelbe."

Irigyellek a problémáidért, kérdező! Másnak nincs lába, vagy nincs hallása, látása születése óta, te meg ilyen kamu problémákon agyalsz! Menj inkább és tedd hasznossá magad...

2023. aug. 8. 17:57
 29/45 anonim ***** válasza:
84%

Összefoglalom a kérdést: nyenyenye, jajajajj, engem senki nem szeret, SOHA, SOHA, NEKEM SOHA NEM LESZ, ENGEM MINDENKI UTÁL, ... DramaQueen level 1000

Ha a kérdező véletlenül nem kamuzik, akkor tán el kellene kezdeni beszélgetni az osztálytársakkal, összebarátkozni ezzel-azzal, nem pedig otthon ülve várni a sültgalambot. Ez a nagy titok.

2023. aug. 8. 18:21
 30/45 anonim ***** válasza:
100%
Nem kamu. Olvassátok már el a 24. hozzászólást!
2023. aug. 8. 19:42
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!