Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lépjek túl?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lépjek túl?

Figyelt kérdés

Szakítottunk a párommal, nagyon szerettem őt és borzalmasan érzem magam most. Nincsenek barátaim sem, akikkel beszélgethetnék, vagy esetleg ki ruccanhatnék hogy könnyebb legyen.

Nem túl fényes az életem, így az öngyilkosság is sokszor az eszembe jut, fogalmam sincs mit tehetnék.

Megjegyezném, nem a szakítás az öngyilkossági gondolataimnak az oka, van pár..

Néhány tippet elfogadnék, vagy csak valakit akivel tudnék beszélgetni..

Nem szeretnék olyan tippeket hogy járj el bulizni, kezdj el palizni vagy járj el mással dugni:) köszönöm

2023. aug. 5. 02:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia ! Jelenleg én is hasonló cipőben járok (bár mi nem voltunk együtt) közhely, de ami igazán segíteni fog az az idő amikor már nem gondolsz minden nap rá, nem az életed része. Ha érdekel saját történetemet is leírhatom kifejtve (privát), meg te is jobban talán könnyítesz magadon (nekem az is segített vakamennyit, hogy olyanoknak írtam vagy mondtam el akik nem a közvetlen ismerőseim (mondjuk oka is volt).
2023. aug. 5. 03:13
 2/7 anonim ***** válasza:
70%
Írhatsz.
2023. aug. 5. 10:23
 3/7 hungarikum_202 ***** válasza:
100%

Az öngyilkosság gondolatának felvetődése komoly dolog.

Ne félj segítséget kérni:

[link]

2023. aug. 5. 11:55
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szakítás oka, te volt, vagy ő volt, hogy volt ez a sztori?
2023. aug. 5. 13:46
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg ha kifejtenéd részletesen, mi is az elmúlt pár év veled történt történelme... Párkapcsolati és nem párkapcsolati dolgok is számításba jöhetnek, hisz nem véletlen vagy most ott, ahol.

Ha gondolod, írd ki magadból akár itt kommentben vagy ha úgy érzed, akár privátban.

2023. aug. 5. 14:12
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Írhatsz nekem is, hátha tudok valamit segíteni.
2023. aug. 5. 16:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha úgy gondolod, segítene, írhatsz nekem is, szívesen végighallgatlak, segítek amennyire tőlem telik.
2023. aug. 5. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!