Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bekövessem instàn?
Figyelt kérdés
Van egy làny aki tetszik, és hány jelből úgy làtom hogy én is neki, de nem vagyok benne biztos, és nem tudom hogy van e baràtja. A facebook bedobta az ismerős ajànlóba, mert van közös ismerősünk. Intsàn is megtalàltam, de privát a fiókja. Nekem nincs kint képem, csak profil kép, de ha bekövetném akkor gondolom megnézné hogy ki követte be, és arról felismerne. és ha visszakövet, akkor lépnék felè. De ha még se tetszem neki, akkor meg tök kellemetlen lenne utàna talákozni, főleg úgy, hogy úgy talàltam meg hogy nem is ismerjük egymást.2023. júl. 31. 18:34
21/25 anonim válasza:
Tényleg,a mai világban egy követés nem nagy ügy. Még az sem ha írsz neki. Napi szinten követgetnek emberek be másokat. (persze van aki ezt ritkázza) Nincs semmi ,,ciki'' abban ha te ismerkedni szeretnél, ha sosem próbálkozol akkor ne is várj csodát. Az sem gáz ha kikosaraznak,fiúk ezreit kosarazzák ki és nem ott áll meg a világ. Csak bátran.
22/25 anonim válasza:
Naponta követek be lányokat instán és rájuk is merek írni. Aki offol, az offol, mi a probléma?
23/25 A kérdező kommentje:
csak gondolom ha offol, utána nem találkozol vele személyesen.
2023. aug. 1. 21:04
24/25 anonim válasza:
Ha 300 km-re lakik, amúgy se valószínű. Viszont jókat dumálunk. Több lánybarátot összeszedtem már így.
25/25 anonim válasza:
Kérdező, úgy látom hiába írták itt le annyian hogy vegyél bátorságot, úgyse fogsz. Csak a kifogásokat keresed. Oké, akkor ne kövesd be.:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!