Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gazdag kiscsajok általában könnyűvérűek?
Figyelt kérdés
Miért van az, hogy ahány pénzes kicsajba futok, általában extrém könnyűvérűek?2023. júl. 30. 15:52
1/7 anonim válasza:
Miben nyilvánul meg az általad leírt könnyűvérűség? Mert ha csak annyiban, hogy laza ruházatban vannak, akkor annyi az egész, hogy mutogatják az általuk vásárolt ruhaszettet.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem, féktelen drogozás, bulizás, és persze dugogatás.
2023. júl. 30. 16:32
3/7 anonim válasza:
#2 Konkrétan a gyerekeik egész élete pénzelve van előre, úgyhogy nem kell semmi másra figyelni, féktelen buli az életük, ebben pedig beletartozik a szex is.
4/7 Justinianus válasza:
És hol lehet ilyen álomnőt találni.
A pénzes, fiatal, és könnyűvérű közül én mindig csak két tulajdonsággal találkozok.
Ha könnyűvérű és pénzes, akkor nem fiatal.
Ha könnyűvérű, fiatal, azt meg nekem kell pénzelni. :)
5/7 anonim válasza:
#4es mondjuk gazdag szulokkel mind a 3 lehetseges, nem gondolod?
6/7 anonim válasza:
Én ismerkedtem tavaly egy pénzesebb csajjal és ő éppen az ellenkezője volt. Nem járt szívesen partikra, visszahúzódósabb volt és utálta a közösségi médiában mindent posztolókat, és még nem szexelt.
Ha általában a gazdag kiscsajoknál féktelen drogozás, bulizás, és dugogatás folyik akkor talán azért mert költhetik a pénzt amire csak akarják és a többiek a baráti társaságukban is így csinálják. Viszont nem tudom megítélni, mennyire lehet ezt rájuk általánosítani.
7/7 anonim válasza:
ismerek egy gazdag lányt, de kicsit sem olyan, amilyet leírtál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!