Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalkorú lányoknál mennyire jelentõs tényezõ a pénz birtoklása?
A fiatal lányok is szeretik, ha a pasin jó cucc van. Szeretnek jó helyekre menni kajálni, szórakozni, utazni,...
Szerencsére ezért a magamfajta érett férfiak felé sodródnak. >:)
Lánytól függő eléggé.Engem nem igazán érdekel,de azért ne nekem keljen mindent fizetni ha pl elmegyunk valahová+azért legyen igényes.Nem kell hogy márkásak legyenek a ruhai de ne ugyanazt az 1 db gatyat hordja folyton.
(16L)
Pontosan annyit várok el a pasitól amit én is elértem. Nekem van félre rakva 300-400 ezrem. Ennyit ugyanúgy elvárok tőle is. Diákmunka és tudjon spórolni. Nem nagy ügy.
Nincs autóm, a jogsit is most csinálom. Így nem várom el, hogy neki legyen és vigye a seggemet. Simán felülök a buszra vagy vonatra. Ellenben ha a pasinak van autója ő ugyanúgy elvárhatja, hogy nekem is legyen. Hiszen ő ezt elérte, neki ez sikerült.
Az meg megint más kérdés, hogy kinek mi az értékrendje, mi miután jön. Ezt is össze kell tudni nagyjából egyeztetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!