Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit akar tőlem ez a fiú?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akar tőlem ez a fiú? Többi lent

Figyelt kérdés

Hétfőn összevarrták a karom a traumatológián és amikor kijöttem nagyon sokkos állapotban voltam, sírtam mert nagyon fájt.

Pont egy fiú mellé ültetett le anyám mert ott volt csak hely, egy szék volt közöttünk. Egyszer csak kedvesen odanyújt hozzám egy 10 csomagos papírzsebkendőt. Én pedig megköszöntem természetesen, mondta hogy nagyon szívesen. Pár perc múlva mikor már kicsit megnyugodtam megkérdezte hogy mi történt és utána 1 órán keresztül beszélgettünk, érdeklődött rólam, meg akart ismerni😅 aztán megkérdezte a nevem és bejelölt facebookon. Mindenzt úgy hogy ott voltak az anyukáink is😅 szóval kicsit érdekes volt. Aztán amikor hazaértünk rám írt. Leírta hogy ilyen tündéri arcot még életében nem látott, meg hogy egy csodás csaj vagyok meg ilyenek. Találkozóra is elhivott.

Idézem pár mondatát:

-Szavakba sem tudom önteni hogy te milyen szép lány vagy😄❤️

-Egyszerűen,nincs jobb szó arra hogy kifejezem a szépségedet csak az hogy elragadó vagy😄❤️

-Egyébként tudtad hogy te vagy a legcsodásabb lány a világon 😉❤️

2023. júl. 28. 10:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
23%
Narcisztikus... most meg nagyon kedves ami mar feltunoen fura es atfog menni egy beteg lekezelo allatba..
2023. júl. 28. 14:27
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
#10-el teljesen egyet értek. Van valami persze abban is, hogy le akar fektetni na de őszintén... 17 évesen ki nem? Persze ha csak ennyire kellenél neki az nem jó, de ismerkedni szabad és majd kiderül mik a szándékai.
2023. júl. 28. 16:09
 13/17 hungarikum_202 ***** válasza:
85%

Tisztában vagy nárcisztikus személyiség fogalmával?

Semmi értelme annak, amit írtál.

2023. júl. 28. 16:47
 14/17 anonim ***** válasza:
37%
Aki ennyire nyomul az nem tiszta elmeju.
2023. júl. 28. 17:27
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha bókolok egy lánynak, mindig őszinte vagyok és tiszta szívből jön. Szerettem már bele átlagos külsejű lányba, és mikor totál belézúgtam, a világ legszebb lányának láttam. Ehhez viszont több hónap kellett. Ahogy írták előttem, ha valaki ennyire nyomul, az fölöttébb gyanús. Találkozzatok, viszont ne siess el semmit. Az ilyen egy napi ismeretség utáni bókokat szerintem nem kell komolyan venni, picit szánalmas.
2023. júl. 28. 21:27
 16/17 anonim ***** válasza:
91%
Idealizalt.. aki nem is ismer de ennyire nyomul az nem normalis.
2023. júl. 28. 23:36
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Gondolta htha kapható vagy pár éjszakára.
2023. júl. 29. 06:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!