Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar tőlem ez a fiú? Többi lent
Hétfőn összevarrták a karom a traumatológián és amikor kijöttem nagyon sokkos állapotban voltam, sírtam mert nagyon fájt.
Pont egy fiú mellé ültetett le anyám mert ott volt csak hely, egy szék volt közöttünk. Egyszer csak kedvesen odanyújt hozzám egy 10 csomagos papírzsebkendőt. Én pedig megköszöntem természetesen, mondta hogy nagyon szívesen. Pár perc múlva mikor már kicsit megnyugodtam megkérdezte hogy mi történt és utána 1 órán keresztül beszélgettünk, érdeklődött rólam, meg akart ismerni😅 aztán megkérdezte a nevem és bejelölt facebookon. Mindenzt úgy hogy ott voltak az anyukáink is😅 szóval kicsit érdekes volt. Aztán amikor hazaértünk rám írt. Leírta hogy ilyen tündéri arcot még életében nem látott, meg hogy egy csodás csaj vagyok meg ilyenek. Találkozóra is elhivott.
Idézem pár mondatát:
-Szavakba sem tudom önteni hogy te milyen szép lány vagy😄❤️
-Egyszerűen,nincs jobb szó arra hogy kifejezem a szépségedet csak az hogy elragadó vagy😄❤️
-Egyébként tudtad hogy te vagy a legcsodásabb lány a világon 😉❤️
Tisztában vagy nárcisztikus személyiség fogalmával?
Semmi értelme annak, amit írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!